Home Najnovije Toplak nakon utakmice Hajduka i Osijeka: Pitam se znam li uopće više...

Toplak nakon utakmice Hajduka i Osijeka: Pitam se znam li uopće više pravila

213
0
Foto: Hajduk.hr

Hajduk je u 16. kolu Supersport HNL-a na Poljudu pobijedio Osijek 3:1. Za Hajduk su strijelci bili Sahiti u 10., Livaja iz penala u 69. minuti te Mlakar u 79. minuti. Za Osijek je zabio Leovac u 45. minuti. Ovom je pobjedom drugoplasirani Hajduk napravio razliku od sedam bodova ispred trećeplasiranog Osijeka.

Trenutak koji je prelomio utakmicu bio je penal u 69. minuti, koji je dosudio ciparski sudac Antonio Menelaos. Barišić je bio u duelu s Livajom, igrao je rukom, a Menelaos je nakon pregleda snimke pokazao na bijelu točku. Trener Osijeka Rene Poms rekao je da penala nije bilo, a stručnjak Samir Toplak u emisiji nakon utakmice rekao je da ni sam ne može procijeniti.

“Teško mi je komentirati ovu situaciju. Često sam ove sezone bio u krivu, tako da se pitam znam li uopće dobro pravila nogometa, pogotovo kad je ruka, a kad nije. Na neki smo način skinuli odgovornost sa sebe kad smo pozvali strane suce da sude u našoj ligi. Žao mi je samo što oni dolaze iz slabijih liga od naše”, rekao je Toplak na Max Sport televiziji.

Previous articleMarkotić: Još nije vrijeme za proglašavanje kraja pandemije
Next articleVIDEO: Jelena i Prlja opet oduševili, od žirija dobili tri sedmice!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here