Home Sport Torcida digla poruku podrške BBB-ima. Ostatak Poljud skandirao: ‘Gazi Purgere, Je*eš Dinamo’

Torcida digla poruku podrške BBB-ima. Ostatak Poljud skandirao: ‘Gazi Purgere, Je*eš Dinamo’

233
0

Torcida je na prvenstvenoj utakmici Hajduka i Slavena na rasprodanom Poljudu podigla transparent s natpisom “Podrška Bad Blue Boysima” i počela pjevati “Zovi, samo zovi, svi će sokolovi, za te život dati”. Na to je ostatak stadiona na kojem je preko 30 tisuća gledatelja zviždao te skandirao “J*beš Zagreb, j*beš Dinamo” i “Gazi Purgere”.

Torcida podržala Boyse, ostatak krcatog Poljuda ih vrijeđao
Torcidino iskazivanje podrške sa sjevera navijačima najvećeg rivala naišlo je na ogorčenje druge navijačke tribine. Na skandiranje Torcide “Istok, poludi”, kojim se uvijek doziva tribina na kojoj su ultrasi u penziji i obični navijački puk, Torcidi je odgovoreno zvižducima. Zatim je i na sjevernoj, Torcidinoj tribini, došlo do tučnjave među najvjernijim navijačima Hajduka.

Podršku ultrasima Dinama su najžešći Hajdukovi navijači iskazali nakon što je u velikoj tučnjavi BBB-a i navijača Panathinaikosa s jedne te navijača AEK-a s druge strane, u Ateni smrtno stradao navijač AEK-a. To se dogodilo početkom tjedna, prije prve utakmice trećeg pretkola Lige prvaka.

Previous articleOdvjetnik hrvatskih navijača: ‘Huligan AEK-a je ubio Michalisa? Prvi glas…’
Next articleGolotinja ih vratila u život: žena s mužem išla na nudističko krstarenje s 2300 golih ljudi, ovo je njezina priča

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here