Home Sport Trener Dinama optužio Riječane: Oni nisu htjeli igrati!

Trener Dinama optužio Riječane: Oni nisu htjeli igrati!

952
0

U nedjelju su na Rujevici derbi trebali odigrati Rijeka i Dinamo, ali je susret 40-ak minuta prije predviđenog termina odgođen. Službene osobe kao glavni razlog odgode naveli su nepovoljne vremenske uvjete i djelomice zaleđeni teren.

Trener Dinama Mario Cvitanović je poručio kako su njegovi igrači normalno trenirali, da su rekli kako je teren u normalnom stanju. Ali, suci su zbog sigurnosti igrača ipak odlučili odgoditi.

– Oni nisu htjeli igrati, naš kapetan je izašao, a igrači su mi rekli da žele igrati, da je sve u redu s terenom – rekao je Mario Cvitanović.

– Mi smo s takvim stavom izašli pred suce, ali oni su bili protiv. I sudac je odlučio da se neće igrati. Ne mogu natjerati suca da igramo…Trenirali smo na Rujevici normalno. Malo puše, hladno je…To mi remeti planove. Vidio sam na svojim igračima odlučnost i karakter, da žele odigrati utakmicu, da se vrate na onaj put. Remeti nam ovo neke stvari, morat ćemo se prilagoditi iako su ovaj tjedan najavljene velike hladnoće. Vidjet ćemo kako se pripremiti za utakmicu u nedjelju, dodao je Cvitanović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here