Home Sport Tri tisuće navijača Rijeke stiže na finale u Split, Hajduk za svoje...

Tri tisuće navijača Rijeke stiže na finale u Split, Hajduk za svoje navijače organizira fan zonu na Rivi

497
0

Na finalu Kupa u Splitu očekuje se oko 3 tisuće navijača Rijeke. Toliko je ulaznica prodano od ukupne kvote od 6 tisuća ulaznica koja je bila na raspolaganju NK Rijeci. Višak ulaznica neće naći u slobodnoj prodaji niti distribuciji. Obrazloženje su sigurnosni razlozi, takva je odluka sigurnosnih službi. Na tom dijelu stadiona smiju biti samo navijači Rijeke (sektori A, B… na jugoistočnom dijelu Poljuda). To znači da će dio Poljuda na finalu ostati prazan, kao tampon zona prema ostalim navijačima.

Armada u grad pod Marjanom jednim dijelom dolazi trajektom „Marko Polo” koji kreće u ponoć u noći sa srijede na četvrtak. Brodom bi trebalo doći oko tisuću navijača Rijeke dok bi ostali trebali stići cestovnim putem, autobusima, kombijima, automobilima. Još je nepoznato hoće li za navijače Rijeke biti organiziran navijački korner na Poljudu.

HNK Hajduk odlučio je u suradnji sa svojim partnerima i sponzorima, Radio Dalmacijom, Karlovačkim i SuperSportom, organizirati fan zonu za navijače koja će u četvrtak biti smještena na splitskoj Rivi.

Istovremeno, Hajduk za svoje navijače organizira sportsko-zabavna manifestacija pod nazivom “Ja ne mogu drugo nego da ga volin…” u četvrtak s početkom u 11 sati na Rivi.

Utakmica Rijeka – Hajduk počinje u 19 sati, a za sve one koji nisu uspjeli doći do ulaznice za finale Hrvatskog kupa, organizirano je zajedničko gledanje na velikom LED ekranu koji će biti postavljen na dnu Rive.

Previous articleBorna Gojo pobijedio u 1. kolu, ostvario najveći uspjeh na Grand Slam turnirima
Next articleNetko je na Lošinju proždro hrane u vrijednosti 25 tisuća kuna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here