Home Sport Trofej grada Rijeke: SDR – Gumiservis 1:2, SDR – Ajkule 3:0 (FOTO)

Trofej grada Rijeke: SDR – Gumiservis 1:2, SDR – Ajkule 3:0 (FOTO)

1310
2

Selekcija Slobodne Države Rijeka je dominirala u utakmici protiv Gumiservisa (koji se nije pojavio sa prvom ekipom) ali i izgubila nakon čak tri promašena penala. Praktično se igralo na polovici Gumiservisa koji je prelazio centar jedino nakon ispucavanja svog golmana. SDR je povela u 15. minuti nakon lijepo odigrane akcije kojom je izigrana obrana protivnika, a Grgurić ledjima okrenut golu, golmana poslao u jednu stranu, a loptu u nebranjeni dio mreze – 1:0. Međutim, u istoj minuti Gumiservis koristi slavlje ekipe SDR i zabija gol iz prvog udarca prema protivničkim vratima. Na odmor se tako otišlo rezultatom 1:1.

U nastavku opet inicijativa Slobodne Države Rijeka u kojoj dolazimo do prednosti u akumuliranim prekrsajima (nakon 6 prekršaja se kod svakog idućeg prekrsaja puca penal, kao u košarci kod osobnih pogrešaka).

Prvi penal promasuje Česnik, a u nastavku iz jedne u nizu izbačenih golmanovih lopti Gumiservis dolazi do kornera nakon kojeg se lopta od Ponischa nesretno odbija prema nasem golu. Golman brani ali loptu mu iz ruku izbija napadač, a sudac pokazuje prema centru uz glasne proteste igraca i klupe zbog evidentnog prekršaja u napadu – 1:2.

U nastavku SDR dolazi i do drugog akumuliranog penala ali ovoga puta Kamberaju golman brani. Zadnjih pet minuta utakmice ritam malo pada ali SDR i dalje vodi igru te dolazimo i do treceg penala kojeg po drugi puta promašuje tragičar Česnik!

Druga utakmica nije odigrana jer se ekipa Ajkula nije pojavila pa je utakmica registrirana rezultatom 3:0 za SDR. (rd)

2 COMMENTS

  1. Aj dobro jednu ste dobili , a drugu izgubili jer su ovi drugi bili nekompletni!
    Da nisu i oni došli dobili bi obje!
    Aplauz!!!

  2. @ lovre : Panju, informiraj se prije nego sto izustis takve gluposti!!! Gumiservis ima dvije ekipe, prva ekipa je u rangu sa najjacim mnk ekipama u Rijeci . Na izvlacenju nismo znali da ce igrati sa drugom ekipom pa smo napisali kako igramo sa favoritima natjecanja u ovome clanku smo pojasnili da ipak nisu igrali sa prvom ekipom…..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here