Home Sport Trojica važnih igrača priključila se hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji

Trojica važnih igrača priključila se hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji

150
0

Dan nakon okupljanja u Zagrebu kompletirana je hrvatska muška seniorska reprezentacija i može se posvetiti pripremama i prijateljskim susretima s Italijom. Tijekom prošle večeri stigli su Josip Šarac i Ivan Martinović, tijekom današnjeg dana kapetan Domagoj Duvnjak, koji je imao marketinške obveze u Zagrebu, te izbornik Hrvoje Horvat.

Zdravstveno stanje svih igrača uglavnom je dobro. Stručni stožer pažljivo je razradio sve detalje ovih kratkih priprema i prijateljskih susreta protiv Italije. Želja je, naravno, da one koji su bili najviše opterećeni posljednjih tjedana sačuvaju većih napora, odnosno da teret tih susreta iznesu oni koji su mlađi i manje su igrali u posljednje vrijeme.

Italija je u Poreč stigla tijekom prošle noći. Do susreta u Puli imat će dva treninga u dvorani Hotela Diamant. I oni, kao i mnoge druge svjetske reprezentacije, imaju poteškoća s ozljedama i umorom. Poziv Hrvatske njima je velika čast i još veći izazov. Ta je reprezentacija posljednjih godina napravila jako veliki iskorak u gotovo svim segmentima.

U Poreč, odnosno Pulu došli su u svom najboljem sastavu. Tu je čak deset igrača koji su igrali protiv Francuske nedavni kvalifikacijski susret za Euro 2024. godine. Vratari su im Domenico Ebner (Hannover – Burdorf, Njemačka) i Andrea Colleluori (Merano, Italija).

Previous articleVučić održao tajni sastanak sa Srbima s Kosova, zamolio ih da se povuku s barikada
Next articlePolicajci koji su priveli vojnika zbog cipelarenja ‘Djeda Mraza‘ pod istragom: Dozvolili su majci da ga poljubi (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here