Home Mozaik ‘Turbo folk’ u prosincu rasprodan!

‘Turbo folk’ u prosincu rasprodan!

1010
0

Nagrađivana hit predstava Hrvatske drame riječkog HNK Ivana pl. Zajca, autorski projekt redatelja Olivera Frljića „Turbo folk“ čije su dvije izvedbe na programu 10. i 11. prosinca 2009. godine u 19,30 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku rasprodane su. Predstava će se ponovno izvoditi 25., 26. i 27. siječnja 2010. godine u 19,30 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, a ulaznice za te izvedbe mogu se kupiti od 4. siječnja 2010. godine.

„Turbo folk“ progovara o fenomenu narodnjačke glazbe i svim njezinim popratnim efektima i kao takva i dalje izazva golemo zanimanje i oduševljenje publike. Stoga ne čudi podatak kako je od premijere, 31. svibnja 2008. godine do danas, predstavu „Turbo folk“ gledalo više od 5 000 ljudi.

U predstavi sudjeluju Anastazija Balaž Lečić, Olivera Baljak, Andreja Blagojević, Alen Liverić, Jelena Lopatić, Jasmin Mekić, Dražen Mikulić, Damir Orlić i Tanja Smoje. Oliver Frljić potpisuje režiju i izbor glazbe, a s dramaturgom Borutom Šeparovićem i scenografiju. Kostimografiju potpisuje Modni studio artiđana, a oblikovanje svjetla Boris Blidar.

Previous articlePljunuo ju i pokušao pregaziti kombijem zbog svađe oko parkinga
Next articleFoto: Nasljednica Formule 1 užasnuta je proizvodnjom ‘patnje u konzervi’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here