Home Vijesti Turina Đurić: Stečaj je Kraljevici jedina šansa

Turina Đurić: Stečaj je Kraljevici jedina šansa

1416
2

Bilo bi pametno da se stečaj Brodogradilišta Kraljevica dogodio i ranije jer mi moramo posložiti našu brodogradnju s prilikama koje imamo na svjetskom i europskom tržištu. Nažalost, na stečaj smo bili prisiljeni, a mišljenje je HNS-a, da je takva odluka donesena ranije, prije nego se dio dugova potpuno nepotrebno nagomilao, bile bi i veće šanse za oporavak kraljevičkog škvera, komentirala je odluku Vlade o stečaju Kraljevičanka i HNS-ova saborska zastupnica Nada Turina Đurić.


Nada Turina Đurić

Budući da je Brodogradilište Kraljevica u stvarno velikim dubiozama i golemim dugovima, stečaj je jedina šansa da počne od početka. To prvenstveno ovisi o menadžmentu brodogradilišta koji do sada nije pokazao sposobnost da preokrene trendove u kraljevičkom škveru, rekla je Turina Đurić, što znači da će možda neki novi menadžment morati odraditi stečajni postupak.(radio rijeka)

2 COMMENTS

  1. Nevjerojatna je količina pameti u ovoj saborskoj zastupnici HNS-a. Gospođa kao sa dva prezimena pametuje u ime i za račun zaposlenika Kraljevice. Godinama je u vlasti i “zna” rješenja. Što nije svoju pamet ponudila ranije pa povela Kraljevicu u svjetliju budućnost? HNS-ovci doista znaju znanje. Uzor im je drug Čačić i njegov poslovni put.

  2. Pa to je nevjerojatno da naši Primorci kad zasjednu u fotelju u Zagrebu svjesno uništavaju ovaj kraj. Zapravo radi se o izdaji. Sramota.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here