Home Mozaik U intimnoj atmosferi Trsatske gradine Tina Vukov i Robert Funčić održali su...

U intimnoj atmosferi Trsatske gradine Tina Vukov i Robert Funčić održali su svoj prvi zajednički koncert

363
0

Sinoć je u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini održan prvi zajednički koncert glazbenice Tine Vukov i glazbenika i tekstopisca Roberta Funčića pod nazivom „Riječka priča“.
Točno na vrijeme, koncert je započeo u intimnoj atmosferi Trsatske gradine.
Bila je ovo prilika da dvoje glazbenika predstave svoje hvaljene albume – Tina svoj nedavno objavljeni „Što me čini sretnom“, a Robert kantautorski album „Dječak – Brod – Čempres“, čiju je koncertnu promociju odgodila pandemija. Koncert je ujedno bila i prilika da se Tina i Rober prisjete dugogodišnje, uspješne, suradnje koja je započela dok je Tina još bila 13-godišnjakinja.

Glazbenik, Robert Funčić započeo je koncert s pjesmom „Dječak“ s kojom je publiku uveo u lirske tonalitete. Na koncertu još su se mogle čuti i pjesme: Još samo večeras, Tuga dolazi kasnije, Rijeka moj svijet, Troje, Brod, Grad, a publiku su iznenadili i s nekoliko zajedničkih dueta. Cijeli koncert bio je prožet emocionalnošću i mirom, a publika je pulsirala u svakoj Tininoj i Robertovoj noti.

Nakon koncerta Tine i Roberta, Trsatska gradina nastavlja s programom Ljeta na Gradini. Ovoga tjedna Gradina će ugostiti u srijedu, Darka Jurkovića Charlia – bit će to večer jazza. Sam kraj tjedna, u petak, na Gradinu stiže Jelena Radan i Pedro Abreu – koncert kojem se mnogi riječani vesele. Bit će to koncert nazvan „Fado & Voyage“.
Ulaznice za manifestaciju Ljeto na Gradini mogu se nabaviti u Vintage baru na Trsatskoj gradini ili online na portalu mojekarte.hr

Previous articleĆorić: Zvala me Rijeka ali u HNL-u je za mene jedina opcija Dinamo!
Next articleVlada zamrzava gorivo na još dva tjedna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here