Home Mozaik Ubijao redom zbog crne magije? Isplivali novi jezivi detalji masakra na Cetinju

Ubijao redom zbog crne magije? Isplivali novi jezivi detalji masakra na Cetinju

430
0

Borilović je u krvavom piru prvo ubio troje članova obitelji Martinović, svojih stanara. Žrtve su Nataša Pejović Martinović, majka dvojice također ubijenih dječaka, Mašana (11) i Marka (8). Potom je nastavio svoj ubilački pohod prema susjedima i ostalima koji su mu se našli na putu. Padale su žrtve, a rijetki su uspjeli proći s lakšim ili težim ozljedama.

Vuk je više od pet godina radio u Nacionalnom parku “Lovćen”, a volio je lov i prirodu.

Prema riječima njegovih kolega i poznanika, on ničim nije pokazao da ima psihičkih problema na radnom mjestu. Doduše, u posljednje vrijeme se povukao u sebe, došao bi na posao, napravio ono što se od njega očekuje i onda se distancirao. Bio je i politički aktivan, a na posljednjim izborima bio je kandidat za vijećnika ispred Socijaldemokratske stranke u tom gradu.

– Svi smo u šoku. Zašto je to morao učiniti – pitaju njegovi stranački drugovi.

Od sugovornika “Novosti” moglo se čuti i da je Vuk nedavno ispred svoje kuće postavio nadzornu kameru, navodno da bi spriječio krađe.

– Rekao je da mu neke stvari nestaju, a nama se požalio da ima problema, kao da su na njega bačene neke čini. Možda crna magija ima udjela u svemu tome. Bio je obiteljski čovjek iz poštene obitelji, ali nije dao na sebe. Nije bio socijalno ugrožen pa ova priča da je sve to napravio zbog podstanarskog duga ne pije vodu. Što god bilo, ovako nešto si nije mogao dopustiti. Nismo praznovjerni, ali ako je spominjao neke čarolije, tko zna, možda je odatle sve i počelo – dodaju Cetinjani.

Dok smo šetali Bolšića pijacom, zastala je starica s vrećicama u rukama i tiho rekla:

– Da ima Boga u sebi, ne bi ovo napravio. Ovaj narod, a prije svega mladi, moraju se vratiti vjeri. Spas je u vjeri – govorila je tadašnja žena.

Tragični događaj dogodio se u blizini kuća članova popularne cetinjske grupe “Perper”, koji su srećom izbjegli tragediju. U vrijeme masakra nitko od njih nije bio kod kuće, već u gradu i Kotoru.

Previous articleSeverina objavila fotku neobičnog transparenta s koncerta, evo što su joj poručili
Next articleSmijete li jesti sjemenke lubenice? Evo što kaže nutricionistica

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here