Home Vijesti Ubojica se predao policiji!

Ubojica se predao policiji!

1642
10

Policija je 23-godišnjeg Arnolda Uremovića iz Matulja, osumnjičenog za ubojstvo Vitomira Jovčića iz Rijeke, uhitila tijekom redovne kontrole prilikom ulaska u Hrvatsku, na graničnom prijelazu Rupa. Nad 23-godišnjakom se trenutno odvija kriminalistička obrada, nakon koje će biti prepraćen u Okružni zatvor u Rijeci.

U koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom dana 28. travnja utvrđena je osnovana sumnja da je 23-godišnji hrvatski državljanin s prebivalištem na području Matulja, dana 8. travnja, oko 21,00 sati ispred prostora u blizini Titovog trga u Rijeci, nakon verbalnog kontakta s pok. Vitomirom u jednom ga trenutku, iskoristivši svoju fizičku nadmoć, podigao s tla te prišavši ogradi uz korito Rječine bacio u istu u kojoj se oštećenik utopio, te ga na takav način usmrtio.

Prema trenutno raspoloživim podacima s kojima policija raspolaže osumnjičeni 23-godišnjak je neposredno nakon počinjenja ovog kaznenog djela napustio prebivalište i Republiku Hrvatsku, nakon čega je za njim je raspisana tjeralica, na temelju koje je i uhićen.

Do saznanja da se Simke nije slučajno utopio u Rječini policajci su došli nakon što je na Facebooku objavljeno više stotina postova u kojima su neke osobe imenom i prezimenom napisale kako su svjedoci Simketova bacanja u vodu, koje se dogodilo na mostu kod terase hotela Kontinental. Nakon otkrivanja identiteta ubojice, policija je u novinama objavila da ga je stavila pod nadzor ali je Uremović unatoč tome pobjegao u Italiju gdje se pretpostavlja da je boravio do današnje predaje hrvatskim vlastima.

10 COMMENTS

 1. nije rijesenje ubiti osobu, jer se onda poistovjecujete sa njim! toj osobi ce najveca kazna biti, prijezir gradjana rodnog grada kada jednog dana izadje iz zatvora! ubojstvo je nehumana stvar, i bolje je osobu oznaciti za cijeli zivot da je iz nekakve samo njemu poznate fore ubio sasvim nevinu, dobrocudnu i nenametljivu, koja nikad nikome nije nista nazao ucinila! izmedju ostalog, osobu koja je nazalost bila mentalno ostecena! sa ubojicom pred lice pravde, a obitelji najiskrenije saucesce. nadam se da ce sada mirnije spavati kada je ubojica napokon tamo gdje i spada!!

 2. S 23 godine već si pravi čovjek, vjerojatno radiš, uglavnom si opterećen poslom i privatnim životom – djevojkom/dečkom, i svi mi koji smo imali 23 godine znamo da definitivno nije lako … ali iživljavati se na mentalno zaostaloj osobi od 160cm i 50kg zbog svojih osobnih frustracija … i nakon toga *pobjeći* u Italiju kao najveća pi*kica …

  Vite ima u svakome od nas – u ovom ili onom obliku. I većina nas je bila ponižavani i zlostavljana, bilo u školi, u obitelji, od bračnog partnera … a on se s time nosio punih 36 godina, i usto je bio divna osoba …

 3. Nadamo se da ćeš, Arnolde, odslužiti najveću moguću kaznu …A onda će te jednog dana netko pitati: “Znaš li plivati?” … i svaki će odgovor biti pogrešan … Jer kao što je Simke bio simbol mirnog, skromnog, poštenog građanina … red je da i ti postaneš simbolom pravde NAKON što zakon kaže svoje … i to samo kao skromna opomena tebi sličnima …

 4. Izuaci ce Arnlod za koju godinu i sta onda… Dvorski je dobio 40 godina a ovaj ce dobiti nekih 10 godina.

 5. nece dobit ni tolko. za ovakve slucajeve je sudska praksa – osudjivanje zbog ubojstva iz nehata bez namjere – cca 5 godina. osim ako ne dobije neku iznimno zajebanu sutkinju.

 6. Da ali f1 neka je slučajno bacio x osobu u rječinu ali važno je da Arnold poslije tog čina nije pomogao uneserecenom e to vise nemoze biti slučajno ,znači ubojstvo s namjerom e to je veci teži prekrsaj.

 7. Naravno da zaslužuje kaznu propisanu zakonom …
  Mene muči jedna druga stvar: što su radili svi oni drugi koji su svjedočili tom događaju? Što nikome nije palo na pamet pogledati je li s čovjekom sve u redu ili nije?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here