Home Mozaik Učenik divljački oborio asistenticu pa ju nastavio mlatiti, spasili su ju u...

Učenik divljački oborio asistenticu pa ju nastavio mlatiti, spasili su ju u zadnji tren! Razlog je nezamisliv

114
0

Učenik s Floride mogao bi zaraditi kaznenu prijavu nakon što se pojavio video na kojem se vidi kako aj 17-godišnjak nasrće na zaposlenicu škole jer mu je tijekom nastave oduzela Nintendo, piše Yahoo.

Napad se dogodio 21. veljače u srednjoj školi Matanzas u Palm Coastu, a na snimci se vidi kako se učenik divljački zaletio u asistenticu u nastavi, oborio je i počeo udarati nakon čega žena gubi svijest, objavio je ured šerifa.

Također je navedeno da je učenik visok 198 centimetara i ima 120 kila.

‘Učenik je kazao kako je bio uzrujan jer mu je zaposlenica škole oduzela Nintendo Switch tijekom školskog sata‘, stoji u policijskom izvješću.

Video koje su objavile policijske snage prikazuje učenika kako se zaletava u asistenticu u nastavi nakon čega ova posrće, gubi svijest i pada na tlo.

Nakon toga, učenik ženu koja bez svijesti leži na podu udara više od deset puta.

Napad je trajao oko 25 sekundi. Nekoliko ljudi je pritrčalo kako bi obuzdali učenika i spriječili nastavak napada. Pretučena žena je završila u bolnici s ozbiljnim ozljedama.

Učenik je uhićen i odveden u pritvor, objavljeno je iz šerifova ureda.

Njegovo ime nije objavljeno jer se radi o maloljetniku. Najvjerojatnije će biti optužen za kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede.

‘Nadamo se da će se žrtva oporaviti od ovog incidenta, psihički i fizički‘, kazao je šerif Rick Staly. ‘Na svu sreću, ostali zaposlenici škole i drugi učenici priskočili su žrtvi u pomoć i obuzdali napadača, nakon čega je stigla i zaštitarska služba škole.‘

Previous articleVIDEO: Vozač bagera bez noge dobio nagradu za najljepši gol
Next articleDanas olujna bura, kiša i snijeg, za Kvarner upaljen crveni alarm!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here