Home Mozaik Udarila me kišobranom, nije istina da ne vidim obitelj: Severinina sestra otvorila...

Udarila me kišobranom, nije istina da ne vidim obitelj: Severinina sestra otvorila dušu, a jedan dokaz na Sevinom tijelu je ključan

315
0

Svađa između pjevačice Severine Vučković (50) i njezine sestre Marijane Popović nije prvi obiteljski incident. Navodno su i prije padale teške riječi, psovke i uvrede, no svi su to više-manje skrivali. Bilo je i nesuglasica s majkom Anom. No, tek sada, kada je u Splitu došlo do fizičkog obračuna s njezinom sestrom Marijanom, “tajno klupko” u pjevačičinoj obitelji polako se odmotava.

– Severina me udarila kišobranom. Nije istina da nisu znali gdje živim i da nisam viđala svoje ukućane. Viđala sam ih prije epidemije korona virusa, a znalo se da sam u posljednje vrijeme bila u Njemačkoj – rekla je Marijana Popović dok se još oporavljala nakon žestoke svađe u stanu svoje i Severinine majke.

Više detalja nije željela iznositi. Kako prenose mediji, Marijanu su liječnici u bolnici temeljito pregledali. Njezine su ozljede lakše, no navodno su joj tek na prijemu zaustavili krvarenje kako bi policija odradila svoj dio posla i na temelju ozljeda utvrdila detalje sukoba. Severinu Vučković, prema svemu sudeći, čeka prekršajni postupak zbog tučnjave sa sestrom.

Severinina odvjetnica Jasminka Biloš optužila je Marijanu da je izmislila priču te da je zapravo napala pjevačicu. Sevin tim poslao je fotografije pjevačice navodno snimljene neposredno nakon svađe.

Marijanini prijatelji i poznanici kažu da fotografije pjevačice ne odgovaraju njenoj strani priče. Severina je tvrdila da joj je sestra strgnula lančić s vrata, dok joj se na fotografiji s posjekotinom na čelu na vratu ističe zlatni lančić.

– Kako ju je onda iščupala iz nje? – pitaju prijatelji Severinine starije sestre.

A kažu da im je poznata i priča o pjevačevim temperamentnijim sukobima s ostalim članovima obitelji. To je Marijana ispričala medijima.

– Mojoj obitelji je teško nositi se s njom jer ne želi prihvatiti pomoć psihijatra i otići na liječenje. Stalno napada obitelj, učitelje, socijalne radnike… Pa i bivše partnere Igora i Milana! Napala ih je i fizički – tvrdi Severinina sestra.

Severinu na zagrebačkoj adresi susjedi nisu vidjeli otkako je bila na razgovoru u policiji. Stresne trenutke obiteljske drame provodi povučeno, kontaktirajući samo s najbližima i svojim odvjetničkim timom. Na njezinim društvenim mrežama postoji i “zavjet šutnje”. Objavila je snimku sa svog koncerta u Poreču koji je održala prije desetak dana i daje se dojam da neće razjasniti što se dogodilo kontroverzne večeri u stanu njezine majke u rodnom gradu.

Marijana navodno već pakira kofere i sprema se otići iz Splita. Angažirala je pravnu pomoć jer očekuje tužbu koju najavljuju Severinin tim, ali i njezin odvjetnik Biloš.

– Severina je ispitana u policiji zbog prijave svoje sestre Marijane Popović. Zagrebačka PU postupila je po zahtjevu splitske policije. Ponašanje policijskih službenika u Zagrebu bilo je profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja, Severini je tjelesne ozljede nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da će temeljem Severinine kaznene prijave biti pokrenut postupak protiv Marijane Popović – rekli su za Index iz Severinina tima.

Previous articleOproštajni koncert Hladnog piva u Rijeci
Next articlePijani Vučić omalovažavao suradnicu, ona mu pokušala oteti čašu (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here