Home Mozaik Udomila 10 godina staru ribicu koja je bila jedva živa: Nakon godinu...

Udomila 10 godina staru ribicu koja je bila jedva živa: Nakon godinu dana pronašla je šok u akvariju (VIDEO)

269
0

Nakon posjete trgovini pet centara, žena je zatekla vrlo tužan prizor kada je vidjela jednu bolesnu ribu u akvariju s velikim brojem riba. Životinja je bila u vrlo teškom stanju, gotovo na rubu smrti.

Ženi je pažnju privukla njegova crna boja, iako se radilo o zlatnoj ribici. Kako je izjavila u videu na društvenim mrežama, bespomoćna životinja izgledala je tužno i izmučeno i za nju nije bilo gotovo nikakve nade. U trgovini za kućne ljubimce rekli su joj da riba mora biti stara oko 10 godina. Budući da je morala na posao, žena je izašla iz trgovine, ali je cijelo vrijeme razmišljala o zlatnoj ribici.

Na kraju joj je ipak odlučila nekako pomoći.

Crna zlatna ribica puzala je po dnu akvarija i činilo se da je na rubu života i smrti

Žena se odlučila vratiti po nju već sljedeći dan i omogućiti joj bolje uvjete za život u svom domu. Htjela ju je pokušati spasiti.

Očito bolesna ribica plivala je potpuno iscrpljena i slaba, a humana žena joj je za početak osigurala spremnik s čistom vodom i filter. Ubrzo je primijetila da životinja ima ozljede na trbuhu od povlačenja preko kamenja. Kako su dani prolazili, nije očekivala da će preživjeti nedjelju. Ipak, više od svega željela je da se ribica osjeća bolje i cijelo vrijeme ju je bodrila da izdrži.

Kako se čuda događaju, tako je bilo i u slučaju ribe. Izdržala je tjedan dana preživljavajući u novim, čišćim uvjetima, a onda je počela jesti. Bio je mužjak, pa ga je novi vlasnik nazvao Monstro.

– Kad je počeo jesti, imala sam nadu. Dao sam mu hranu i bodrio ga da izdrži i ozdravi. Radili smo to svaki dan i postojano smo napredovali, sve dok konačno nije uspio preplivati ​​cijelu kadu. Bila sam inspirirana vidjeti tu ribu kako se žestoko bori za život – rekla je Jeanne u videu.

I tek tada je uslijedilo novo čudo!

S vremenom su rane na ribinom trbuhu zacijelile, a odjednom joj se na trbuhu počela pojavljivati ​​zlatna boja. Nakon godinu dana sve je bilo potpuno drugačije. Monstro više nije bio crn, vrč je bio potpuno zlatan, velik i s veličanstvenim perajama.

Vlasnica je objasnila da je presretna i počašćena što je Monstro, beživotna i bolesna ribica, postao “zapanjujući primjerak svoje vrste”. Budući da je iz dana u dan postajao sve aktivniji, odlučila ga je uključiti u društvo ostalih ribica, pa je sve više vremena provodio u društvu prijatelja istražujući akvarij. Sada je i u društvu djevojke Cleo od koje se ne odvaja.

– Nevjerojatno je fascinantno gledati razliku između njegove izvorne boje i osobnosti i boje koju ima sada. On je kao Feniks koji se digao iz pepela – zaključila je ponosna vlasnica.

Previous articleEkipe Osmo svjetsko čudo i FSV putuju na državnu završnicu u Split
Next articleOdronio se ogromni dio stijene, a onda se čuo krik: Nije mogla vjerovati što joj se ukazalo pred nogama (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here