Home Mozaik Uhapšena Severina!

Uhapšena Severina!

287
0

Zagrebačka policija uhitila je pjevačicu Severinu Vučković u utorak oko podneva u Zagrebu.

Uhićenje je uslijedilo, kako doznaje Jutarnji list, nakon što su dobili zahtjev kolega iz Splita da je privedu radi kriminalističkog istraživanja.

Razlog svega i raspisivanja potrage je, doznajemo, neprimjerena svađa u utorak u splitskom domu majke poznatog pjevača. Prema tužbi Marijanine sestre, pjevačica se navodno okomila na nju pred njihovom majkom.

Bilo je pod okriljem noći, jedan sat iza ponoći, kada se iz stana začula buka. Njih dvoje su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko otimali i šamarali, doslovno po cijelom stanu.

Na kraju je pjevačica otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu, gdje se nakon liječničke pomoći zbog lakših ozljeda obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz modrica po glavi i leđima, a liječnici su primijetili i posjekotine po tijelu. Na temelju dojave splitska policija raspisala je potragu za pjevačicom, a na temelju koje je Severina “skinuta” u zagrebačkoj zračnoj luci, 12 sati nakon navodnog incidenta u Splitu.

Na putu do policijske postaje u mjestu prebivališta, kako bi dala izjavu policiji i svoje viđenje događaja za koji joj “prijeti” prijava, obratila se za pomoć odvjetniku Mati Matiću, bez ulazeći u detalje zbog kojih je ponovno došla pod lupu.

Odvjetnik Matić potvrdio je za Jutarnji uhićenje, rekavši samo da je Severina u međuvremenu puštena na slobodu te da će se postupak odvijati redovnim putem te da “nema potrebe za svom tom dramom koja uključuje druge stvari kao što su kućne pretrage kao da je najveći kriminalac je umiješan”.

Izvor blizak pjevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. Severina je boravila u tom stanu u Splitu, gdje joj majka živi s tetom, a iznenada je došla Marijana i, kako tvrdi izvor Jutarnjeg, nasrnula na pjevačicu i ozlijedila je. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati po vratima stanara i zapomagati te se bacati po stepenicama kako bi se ozlijedila.

Previous articleDelije lude zbog nepostojećeg hrvatskog porijekla igrača kojeg dovodi Zvezda
Next articlePolicija uhapsila Severinu nakon prijave sestre, Severina optužila Milana Popovića!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here