Home Mozaik Ukrajinski youtuber o Mami ŠČ!: To je takvo trolanje, hvala Hrvatskoj na...

Ukrajinski youtuber o Mami ŠČ!: To je takvo trolanje, hvala Hrvatskoj na podršci

172
0

Reakcije na pjesmu Leta 3 Mama ŠČ! se ne stišavaju. Ukrajinski glazbenik i youtuber Roman Spivak na svom je YouTube kanalu objavio svoju reakciju na pjesmu koja će ove godine predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

“Slušajte, iako na početku možda zvuči kao neka dječja (ili djetinjasta) pjesma, ovo je zaista cool. Kako pjevaju o psihopatu i to stvarno izgleda psihopatski, tako stvarno, pravo trolanje… S glazbene strane, taj zvuk, pa imate operni glas, psihopatski, psihodelični zvuk, zatim kreće akcija…”, rekao je Roman u svojem videu.

“U osnovi, u Ukrajini, ovo je rat, to je igra psihopata. To je takvo trolanje, od toga da je jedan mali patuljak započeo ovaj rat i da ga ljudi podržavaju… A Hrvatska je cool i poslala je cool poruku. Hvala vam. Hvala vam za podršku. Ta pjesma ide na Euroviziju i tu će pjesmu čuti cijeli svijet. To je toliko sjajno.

Kao Ukrajinac, želim zahvaliti Hrvatskoj na podršci, na svemu. To je stvarno cool. Kao što znate, smijeh je jedno od najboljih i najučinkovitijih oružja, posebno protiv psihopata. Psihopat stvarno ne voli da mu se rugaju, ne voli biti ismijavan. Zato je protiv psihopata smijeh jedno od najmoćnijih oružja i zato se smijemo. Hvala vam”, dodao je.

“I ne zaboravite mi napisati što je ŠČ i što je značilo ono na čelu”, zaključio je youtuber, referirajući se na jednog od članova benda koji je glumio Lenjina dok drži dvije rakete u ruci, a na čelu mu piše “Njinle”.

Previous articleNadzorne kamere snimile brutalnu likvidaciju Srbina u Kambodži: Ubio ga je ‘Batman’, a sve je vidjela njegova žena
Next articleČovjek zadužen za zaštitu djece u DR Kongu: Hrvati nisu mogli legalno posvojiti djecu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here