Home Biznis Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana FlixBus ponovno otvara neke međunarodne linije

Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana FlixBus ponovno otvara neke međunarodne linije

301
0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Počevši od 16. prosinca, tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana FlixBus ponovno uvodi određene međunarodne linije povezujući Hrvatsku s brojnim destinacijama u Njemačkoj, Sloveniji, Austriji, Italiji, Češkoj i Švicarskoj. Uz poštivanje svih sigurnosnih mjera država u koje se putuje, svima onima koji suse ove blagdane poželjeli sigurno vratiti svojim obiteljima na raspolaganju će biti više od 70 destinacija diljem Hrvatske i Europe direktno povezanih zelenom mrežom.

„Iako ovogodišnje blagdane ne možemo provesti u velikom društvu, mnogi od nas žive daleko od svojih domova i žele blagdane provesti u intimnom krugu svoje obitelji. Ovim povezivanjem proširili smo našu ponudu te omogućili našim putnicima siguran povratak kućama unutar Hrvatske, ali i u druge europske zemlje. Unatoč tome, podsjećamo sve naše putnike da ostanu odgovorni prema sebi i drugima te prilikom putovanja poštuju sve sigurnosne mjere.“,izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Uz domaću mrežu linija kojom su povezani svi veći hrvatski gradovi poput Zagreba, Splita, Zadra, Osijeka, Slavonskog Broda, Rijeke ili Pule putnicima će na raspolaganju biti i brojne europske destinacije kao što su Maribor, Ljubljana, Graz, Beč, München, Stuttgart, Frankfurt, Zurich, Prag, Venecija, Milano i mnoge druge.

Sve dostupne FlixBus autobusne linije, destinacije i polasci mogu se provjeriti putem FlixBus web stranice ili FlixBus Aplikacije.

Sigurnosne mjere u autobusima

Usuradnji s lokalnim zdravstvenim i vladinim nadležnim službama te autobusnim partnerima, FlixBus je uveo sigurnosne mjere kako bi se putnicima i vozačima pružila najviša moguća sigurnost tijekom putovanja. Posebna pozornost usmjerena je na pojačanu prevenciju, higijenu te dezinfekciju autobusnog prostora za putnike i vozače, zaštitnu opremu za vozače kao i regulirani ukrcaj i iskrcaj putnika uz dozvoljenu popunjenost kapaciteta.Putnike se potiče da već kod kupovine svojih karata razmišljaju o svojoj sigurnosti te koriste online način kupovanja karata putem besplatne mobilne aplikacije ili web stranice. Na taj će način smanjiti nepotreban fizički kontakt i dugački redovi.

Previous article80-godišnji vozač teško ozlijeđen u prometnoj nesreći
Next articleNovi nacionalni rekord: Imamo 4620 novozaraženih!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here