Home Vijesti Uvodi se naplata parkiranja u Dječjoj bolnici Kantrida

Uvodi se naplata parkiranja u Dječjoj bolnici Kantrida

2
0

djecjaKreće treća faza projekta naplate parkiranja u riječkom KBC-u. Od četvrtka, 14. siječnja, naplaćivat će se parkiranje u krugu Dječje bolnice na Kantridi uz iste uvjete i po istim cijenama kao i u riječkoj bolnici i na Sušaku, javlja Radio Rijeka

Cijena sata parkiranja bit će 10 kuna po satu radnim danom od 7 do 21 sat, te subotom od 7 do 18 sati. Prvih 60 minuta se ne naplaćuje kao i u vrijeme dok traju posjete bolesnicima. Parkiranje se neće naplaćivati niti nedjeljom i praznikom. Radno vrijeme parkirališta je radnim danom od 6 do 22 sata te subotom od 6 do 20 sati.

Naplata parkiranja uvedena je na inicijativu Uprave KBC-a Rijeka da bi se uvelo reda u prometovanje bolničkim krugovima i osigurao nesmetan protok vozila, u prvom redu – interventnih vozila.

Iz poduzeća Rijeka plus upozoravaju da u petak, 15. siječnja, kreće i naplata parkiranja u Ulici Vjekoslava Dukića u Rijeci. Parkiralište se nalazi u zoni 1, bez ograničenja parkiranja, s tim da će sat parkiranja koštati četiri kune. Parkiranje će se naplaćivati od ponedjeljka do petka od 7 do 21 sat, subotom od 7 do 18 sati, dok se nedjeljom, praznikom i blagdanom neće naplaćivati.

KOMENTARI

Previous articleLinić: Ne planiram ulazak u SDP ako Komadina pobijedi
Next articleU zdrav mozak: Oreshkovich telefonirao Josipoviću!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here