Home Sport Vaterpolisti i vaterpolistice u borbi za naslov prvaka Hrvatske

Vaterpolisti i vaterpolistice u borbi za naslov prvaka Hrvatske

1074
0

Primorje-Mornar,bazen Kantrida 23.02 (4)Atraktivan vaterpolo vikend je pred nama, igraju se uzvratne utakmice polufinala Prvenstva Hrvatske za seniore. Nakon prvih utakmica prednost od 1:0 u seriji imaju riječko Primorje Erste Banka koje je pobijedilo u prvoj utakmici splitski Mornar Brodospas 11:9, te Jug Croatia osiguranje protiv HAVK Mladosti koji je slavio 9:6 u prvoj utakmici.

U subotu, 25. travnja od 17 sati i 30 minuta u Splitu igraju Mornar BS protiv Primorja EB, dok isti dan od 18 sati u Zagrebu igraju HAVK Mladost i Jug CO. Prolazak u finale izborit će momčadi koje prve ostvare dvije pobjede, a eventualne treće utakmice polufinala igrat će se u srijedu, 29. travnja u Rijeci i Dubrovniku.

Također, ovog je vikenda na rasporedu i uzvratna utakmica Prvenstva Hrvatske za seniorke koja se igra u petak, 24. travnja, od 20 sati i 45 minuta u Splitu u kojoj vaterpolistice VK Suzuki Bure dočekuju zagrebačku ZVK Mladost. Prednost od 1:0 u seriji imaju vaterpolistice Mladosti koje su pobijedile u prvoj utakmici Buru sa 11:7, a prvakinjama Hrvatske postat će vaterpolistice koje prve dođu do dvije pobjede.

U borbi za plasman za treće mjesto, u subotu 25. travnja od 15 sati u Rijeci igraju vaterpolistice VK Primorja i ŽVK Jug CO, a prednost od 1:0 u seriji imaju vaterpolistice dubrovačkog Juga CO koje su u prvoj utakmici pobijedile rezultatom 12:10. Treće mjesto osvojit će ekipa koja prva ostvari dvije pobjede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here