Home Sport Vatreni se bore za Euro, HNS objavio cijene ulaznica za posljednja dva...

Vatreni se bore za Euro, HNS objavio cijene ulaznica za posljednja dva susreta

106
0

Hrvatska reprezentacija u studenom će odigrati dvije posljednje utakmice u skupini D kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. koje će se održati u Njemačkoj. Prva utakmica na rasporedu je u Rigi 18. studenoga protiv Latvije, a druga 21. studenog u Zagrebu protiv Armenije. Na službenoj stranici Hrvatskog nogometnog saveza objavljene su cijene ulaznica.

“Tijekom proteklog vikenda najvjerniji navijači imali su pravo prvokupa ulaznica u pretprodaji. Naime, Hrvatski nogometni savez donio je odluku da će prednost prvokupa ulaznica imati najvjerniji navijači te je 1.000 navijača s najviše dolazaka na utakmice reprezentacije u proteklih pet godina tijekom proteklog vikenda imalo mogućnost kupnje do dvije ulaznice za utakmicu protiv Armenije, te 300 najvjernijih navijača po jednu ulaznicu za utakmicu u Latviji”, objavio je HNS.

Slobodna prodaja ulaznica za obje utakmice počela je danas te je organizirana putem interneta na HNS-ovom portalu za ulaznice, koji možete pronaći ovdje. Cijene ulaznica za gostovanje u Latviji i domaći susret s Armenijom pogledajte u nastavku.

Riga, 18. studenoga: Latvija – Hrvatska

Tribina za hrvatske navijače – 10 eura

Zagreb, 21. studenoga: Hrvatska – Armenija

Tribina Zapad sredina – 35 eura
Tribina Zapad dolje – 30 eura
Tribina Zapad gore- 20 eura
Tribina Sjever dolje – 15 eura

Upute HNS-a o prodaji ulaznica

“Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica nakon kupovine i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice pri čemu drugi navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Previous articleRujevica rasprodana za Dinamo!
Next articleMilijuni ljudi gledali kako se pravilno jede grašak i zanijemili: Shvatili da cijeli život jedu pogrešno (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here