Najnovije

Večeras na Molo longu zabavni program i puštanje lampiona

Večeras na Molo longu zabavni program i puštanje lampiona

Večeras nas na riječkom Molo longu s početkom u 18 sati čeka bogat zabavni program, koji će kulminirati puštanjem lampiona u 21 sat. Riječ je o humanitarnoj akciji Rijeka sreće za pomoć Udruzi za sindrom Down – Rijeka 21. Dio sredstava prikupljen prodajom lampiona donirat će se udruzi za opremanje senzorne sobe.

Cijena lampiona na dan manifestacije iznosi 30 kuna, a moći će se kupiti i na riječkom lukobranu. Za potrebe akcije osigurano je dvije tisuće lampiona, koji su biorazgradivi i ne predstavljaju štetnost za okoliš. Osim toga, na lukobranu će biti postavljeni kontejneri za iskorištene lampione, a u suradnji s pokroviteljem projekta Gradom Rijeka, odmah nakon manifestacije organizirano je čišćenje mora i okolice.

Sve će se odvijati ispod lučkih dizalica na lukobranu gdje Riječane čeka zabava uz DJ-a i prigodan program, koji je pripremila udruga Rijeka 21. 

Članovi Udruge Rijeka 21 će u subotu, na Molo longu izvesti par glazbenih točaka. Program počinje u 18 sati plesnom točkom „Mi plešemo“, uz pratnju glazbene grupe Vid i Vidovnjaci. Slijedi razgibavanje uz zumbu, koju će voditi Isabella Hujić. U sklopu manifestacije „Rijeka sreće“ čitat će se i poruke roditelja djece sa sindromom Down, čime organizatori žele pokazati da su ljudi s kromosomom više isti kao svi mi – imaju  hobije, male radosti i želje. 

Program završava u 21 sat, kada će se u nebo pustiti dvije tisuće lampiona, što će milenijskom fotografijom ovjekovječiti poznati riječki fotograf  Davor Dragičević.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije

More in Najnovije

Korodiranje limova dodatno poskupilo obnovu broda Galeb

spApril 16, 2019

Od danas opet skuplje gorivo!

spApril 15, 2019

‘Zašto Rijeka ima najgore organiziran maraton?’

spApril 14, 2019

Needcompany: Svjetska kazališna atrakcija sutra u Zajcu

spMarch 23, 2019

Teška prometna nesreća na Jadranskoj magistrali

spMarch 19, 2019

Armada navijala u Zaprešiću ali uz uvrede Miškoviću

spFebruary 10, 2019

The Most Frequant Problems With Business Impair Store Disclosed

vinkoJanuary 26, 2019

OMNIA: Sinergija znanja, kreativnosti i tehnologije

spJanuary 25, 2019

Požar prizemnice na Turniću!

spJanuary 19, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.