Home Najnovije Večeras na Molo longu zabavni program i puštanje lampiona

Večeras na Molo longu zabavni program i puštanje lampiona

2208
0

Večeras nas na riječkom Molo longu s početkom u 18 sati čeka bogat zabavni program, koji će kulminirati puštanjem lampiona u 21 sat. Riječ je o humanitarnoj akciji Rijeka sreće za pomoć Udruzi za sindrom Down – Rijeka 21. Dio sredstava prikupljen prodajom lampiona donirat će se udruzi za opremanje senzorne sobe.

Cijena lampiona na dan manifestacije iznosi 30 kuna, a moći će se kupiti i na riječkom lukobranu. Za potrebe akcije osigurano je dvije tisuće lampiona, koji su biorazgradivi i ne predstavljaju štetnost za okoliš. Osim toga, na lukobranu će biti postavljeni kontejneri za iskorištene lampione, a u suradnji s pokroviteljem projekta Gradom Rijeka, odmah nakon manifestacije organizirano je čišćenje mora i okolice.

Sve će se odvijati ispod lučkih dizalica na lukobranu gdje Riječane čeka zabava uz DJ-a i prigodan program, koji je pripremila udruga Rijeka 21. 

Članovi Udruge Rijeka 21 će u subotu, na Molo longu izvesti par glazbenih točaka. Program počinje u 18 sati plesnom točkom „Mi plešemo“, uz pratnju glazbene grupe Vid i Vidovnjaci. Slijedi razgibavanje uz zumbu, koju će voditi Isabella Hujić. U sklopu manifestacije „Rijeka sreće“ čitat će se i poruke roditelja djece sa sindromom Down, čime organizatori žele pokazati da su ljudi s kromosomom više isti kao svi mi – imaju  hobije, male radosti i želje. 

Program završava u 21 sat, kada će se u nebo pustiti dvije tisuće lampiona, što će milenijskom fotografijom ovjekovječiti poznati riječki fotograf  Davor Dragičević.

Previous articleJurio Drenovom pa se izvrnuo na krov
Next articleNeedcompany: Svjetska kazališna atrakcija sutra u Zajcu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here