Home Vijesti Vedrana Rudan diže švicarsku bunu!

Vedrana Rudan diže švicarsku bunu!

1159
2

‘Puknuo mi je film. Osnovat ću udrugu UŠ’, piše na svom blogu Vedrana Rudan. UŠ je udruženje nesretnika koji imaju kredite u švicarskim francima. Program udruge je vrlo jednostavan, boriti se za manje rate, naći sa bankama krvopijama zajednički jezik a ako ne naiđu na razumijevanje krenut će u rat! Grb udruge je uš umotana u švicarsku zastavu.
– Ja sam učinila svoje, pozivam vas da mi se pridružite. Vidjet ćemo možemo li akcijom, ne kuknjavom, prisiliti lopovske banke da nam jednom mjesečno cugnu manje krvi nego što to danas rade, poručuje Rudan sa svog bloga.

– Bit ću Gubec, dignut ću Švicarsku bunu. Ako me banke i okrune užarenom krunom bolje da izdahnem brzo nego da crkavam svakoga mjeseca ispočetka. Prelomila sam, osnovat ću Udrugu švicaraca, skraćeno UŠ. U nju se mogu besplatno učlaniti i švicarci i euraši, pozvat ćemo sve štediše da u jednom danu iz naših banaka izvuku svu ušteđevinu, tražit ćemo manje kamate, ukidanje devizne klauzule…


UŠ – udruženje švicaraca

Rudan će za svoju strategiju koristiti i svoj facebook profil, a ključ uspjeha je da se u akciju uključi dovoljno ljudi.
– Kad se nas uši skupi nekoliko stotina ili tisuća skočit ćemo na onu žensku. Uši piju krv samo na glavi ljudi koji ne farbaju kosu. Kud ćeš boljeg zalogaja od sijede glave Nasmiješene Gospe. Nema joj spasa, zaključuje Rudanica.

Previous articleEuroliga: Primorje EB – CSM Oradea 15:7
Next articlePlan B: Plinacro će na Omišlju graditi mini-LNG

2 COMMENTS

  1. Ja sam uzeo kredit u švicarcima svjestan rizika, ali nisam očekivao da će mi, pored nepovoljnog tečaja, lihvarska RBA povećati i kamatu. Kad ih slijedeći put budu pljačkali ja ću stajati sa strane i navijati za pljačkaše.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here