Home Vijesti Vedrana Rudan: Hod zakurac!

Vedrana Rudan: Hod zakurac!

5972
3

U Rijeci danas neki hodaju „za život“ drugi za…Kao da je bitno zašto hodaju. Naglasak je da ljudi HODAJU, piše Vedrana Rudan na svom facebook profilu.

Danas je tema abortus. Da se ne lažemo, abortus je kost koja nam je bačena da se svrstamo u dvije grupe i „hodamo“ stazama koje su nam označili. Trebamo nositi parole, držati u rukama balone, oko vrata dječicu.

Neki će vikati:“Život počinje začećem!“ Drugi:“Neću teologiju u moju biologiju!“ Policija će nekoliko komada prosvjednika koji se ne budu držali svoje crte strpati u marice, oni će na fejs staviti svoje uhićenje i biti heroji ulice jedno pola sata.

Istovremeno dok se na hrvatskim ulicama bude događala „balon revolucija“ jedan od naših ministara će u svojoj vili, ne zna koliko ima kvadrata, možda dvadeset, možda dvije tisuće, jebati kurvu i platiti je kokainom ili šamarom.

Istovremeno će najveći i najmanji ustaša u Hrvatskoj svoj U drkanluk naplaćivati u zlatu. Na svim će televizijama govoriti „istinu“ o NDH. Kepecu je ustašenje profesija kao što je našim „uglednim“ teve analitičarima profesija srati o ustašluku kepeca koji čak nije Hrvat.

Istovremeno dok hrvatskim ulicama hoda razdragana sirotinja obuzeta borbom za bolje sutra nerođene djece, hrvatski katolički popovi guze hrvatsku rođenu djecu. Djeca vrište, krvi na sve strane. I hrvatske katoličke sperme.

Znam da je previše ovih „istovremeno“, ali sve se zaista događa istovremeno.

A da uvalimo u katran i perje onog ministra? Tko nam brani da ustašu kepeca pošaljemo u kurac gdje mu je i mjesto? Valjda se slažete sa mnom, SMRT DJECOJEPCIMA!

Jebali nas baloni, da nas jebali!

3 COMMENTS

  1. Bravo Vedrana.uvijek je osvježenje čitati nešto ,konačno,suvislo,za razliku od sveg sr.nja kojima nas zatrpavaju svaki dan.podaviti će nas smradom.

  2. Bravo Vedrana, ako se slučajno namjeravaš kandidirati za Precjednicu imaš moj glas!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here