Home Mozaik Vedrana Rudan i »Bijele udovice« na Novoj TV

Vedrana Rudan i »Bijele udovice« na Novoj TV

2313
0

Iako obogaćivanje televizijskih shema nastupa nekako paralelno s dolaskom jeseni, osvježenje programa, pa čak i potpuno novi vizualni identitet, na Novoj TV trebao bi zaživjeti ovih dana. U tom smjeru, šuška se u kuloarima, čelni ljudi ove komercijalne televizije odlučili su gledateljima ponuditi nekoliko novih emisija čiju će voditeljsku palicu držati vrlo atraktivna, poznata lica. Dakako, gradu na Rječini najzanimljiviji su oni »naše gore list«, a kako je njihov potencijal prepoznat i ranije, ne čudi što su neki od udarnih termina u »novoj eri Nove TV« rezervirani upravo za Riječane.
    Tako će se u drugom mediju ogledati poznata riječka književnica i novinarka, donedavna kolumnistica »Nacionala« Vedrana Rudan koja na Novoj TV dobiva svoj petominutni show pod nazivom »Život je krastavac«. Vedrani Rudan, koju mnogi Riječani pamte po liku nonice u Poneštrici Radio Rijeke, Nova TV osigurala je udarni termin. Pred sam Dnevnik, jednu od najgledanijih emisija ove televizijske kuće, Rudanica će svakodnevno, od ponedjeljka do četvrtka, na sebi svojstven način komentirati aktualne događaje i ljude u nas.
    Nadalje, gledanost koju su u nedjeljnom showbizz magazinu »Red carpet« itekako povećale »lude i vesele« Bijele udovice, ova komercijalna televizija odlučila je iskoristiti u sljedećim mjesecima. Naime, šuška se kako šaljivi trojac – Mario Battifiaca kao Marija Pomija, Davor Jurkotić ili nonica Davorka te Ivan Cornertto poznatiji kao Živadinka – krajem siječnja na Novoj TV kreće u samostalnom aranžmanu.
    Koncept emisije »Bijele udovice« ostat će isti onome koji se prikazivao na Kanalu Ri, no studijski dio u kojemu se šaljivoj riječkoj ekipi pridružuju gosti snimat će u Zagrebu. Popularna emisija koja će se i dalje prikazivati na riječkoj televiziji, trebala bi na komercijalnoj televiziji ići petkom popodne u polusatnom trajanju.
    – »Bijele udovice« su sjajne i činjenica je da su njihove »štorije« itekako rado gledane, no za sada još uvijek ostaju dio »Red carpeta«, kratko je izjavila Vedrana Cvetko, zadužena za odnose s javnošću, te dodala kako o ikakvim novim pothvatima Nove TV nema komentara. Ipak, u šuškanjima, kaže, uvijek ima nešto istine, pa je samo pitanje dana kada ćemo nove »transfere« s riječkim potpisom ugledati na Novoj. (novi list)

Previous articleFerruccio Burburan: Rijeci treba nova Riječka deklaracija
Next articleStižu pojačanja iz inozemstva?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here