Home Mozaik Vedrana Rudan ‘ispalila‘ u TV prijenosu: ‘Drago mi je da smo ipak...

Vedrana Rudan ‘ispalila‘ u TV prijenosu: ‘Drago mi je da smo ipak dočekali kraj govora Kim Il Vučića‘

160
0

Književnica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji ‘Novo jutro’ na TV Pinku, a jedna stvar joj je vidno zasmetala. Naime, Rudan se nije svidjelo što je prije gostovanja morala čekati da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić završi sa svojim obraćanjem.

Prije njezine emisije trajao je Vučićev govor sa Sajma automobila, a kada je emisija konačno započela, voditeljica je izjavila: “Kada ona nešto kaže, to se danima prepričava. Njezino mišljenje je direktno.”

Nakon te izjave, Rudan je uputila kritiku na Vučićev račun. “Drago mi je što smo ipak dočekali kraj govora Kim Il Vučića. Kako je krenulo, mislila sam da neću stići na promociju u šest navečer. Ovaj put je bilo kratko”, rekla je Vedrana.

Podsjetimo da je ova književnica bez dlake na jeziku prije toga gostovala u emisiji Jovane Joksimović, supruge pjevača Željka Joksimovića, gdje je predstavljala svoju novu knjigu ‘Doživotna robija’.

“Ona će meni sad potpisati knjigu. Uvijek volim pročitati što mi je napisala, uvijek je to nešto”, rekla je Joksimović, na što joj je Rudan uzvratila: “Još kad biste i knjigu pročitali… Ali to je previše, nećemo sad pretjerivati. Vi ćete potpis pročitati.”

Previous articleTalijani: Preokret oko Perišića. Sve je dogovorio s novim klubom
Next articleLegenda Zvezde ispričala što se događalo na Maksimiru prije 32 godine: ‘Kad su navijači to napravili znali smo što slijedi’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here