Home Mozaik Vedrana Rudan otkrila je da ju je na novu životnu promjenu potaknuo...

Vedrana Rudan otkrila je da ju je na novu životnu promjenu potaknuo – Vladimir Šeks

180
0

Novinarka i spisateljica Vedrana Rudan već neko vrijeme intrigira javnost svojim iznenadnim vjenčanjem. To je objavila na svom blogu Rudan.info na kojem je opisala detalje vjenčanja u Opatiji.

“Pop je došao točno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost. Doduše, feštu su nam pokvarili je***i* antifašisti koji su nosili vijence na spomenik palim borcima, a limena glazba svirala je Lenjinov marš”, napisala je Rudan na blogu.

Pisala je o tome kako se zabavljala na djevojačkoj večeri, dok je njezin odabranik uživao na momačkoj večeri uz striptizetu koji su mu poklonili prijatelji.

“Pop nas je pitao je li uzimamo jedno drugo dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo da DA. Izašli smo iz crkve. Antifašisti su nestali. Moje cure su na nas bacale latice cvijeća koje su počupale u opatijskom parku. Bacila sam buket. Blijedoplave orhideje prošarane crnim prugama. U zlatu sam ga platila. Uhvatila ga je mlada, oko trideset, gotovo gola Poljakinja, za ruku ju je držao osamdesetogodišnji partner. Nije bio oduševljen. Kuma Hela je plakala. Osjećala sam se poput Churchilla. Turistima sam pokazivala V. V kao Vedrana i V kao Viktoria”, napisala je književnica.

Za Gloriju je rekla kako ju je na rastavu od odvjetnika Ljubiše Drageljevića potaknuo političar Vladimir Šeks. Ako može on, može i ona u svojim sedamdesetima pronaći novu ljubav – uz mlađeg muškarca.

Riječka književnica u hvalospjevima opisuje svog mladog muža, čiji identitet još uvijek taji od javnosti. Kaže da je sasvim drugačiji čovjek od njezinog bivšeg partnera. Pun je života. Zaljubili su se, kako je otkrila, u jednoj prodavaonici u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

“Super je torba”, rekao je. Već me godinama nitko ne vidi. Oduševila sam se. “Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao i moja torba. “Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš pa da hodamo kroz život istim korakom.” Kužite? Koja dobra baza. “Pa da hodamo kroz život istim korakom.” Otišli smo k njemu doma na piće, ostalo je povijest, otkrila je Rudan.

“Bolji je brak iz interesa nego brak bez interesa. Ja imam pare i želim da živim, on želi pare. I u meni i u njemu gori želja. Može li bolje? Znam, sve ima rok trajanja. Ja ću rok koji mi je preostao pretvoriti u rokenrol”, zaključila je Rudan.

Previous articlePrvi slučaj vertikalne frakture penisa: Slomio ‘muškost’ tijekom seksa i postao medicinski fenomen!
Next articleVIDEO: Katoličkoj crkvi u Kanadi zapaljene još dvije crkve

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here