Home Vijesti Vedrana Rudan: Poškropljeni SDP

Vedrana Rudan: Poškropljeni SDP

1101
2

Nema dana a da u našim medijima ne osvane polugola silikonska ljepotica u vjenčanici, uz nju nogometaš sa gelom u kosi. Dvoje uvijek izgovara “da” u crkvi čija je veličina upravno proporcionalna sa lovom koju ima mladoženja. Na fotografijama vidimo i svećenika kako, umotan u raskošnu halju, drži slovo mladencima. Katoličke crkve u Hrvata danas su ono što su u socijalizmu bile hotelske sale. Ogromni prostori gdje ljudi bez mašte pokazuju svoj neukus. Prema neobrazovanom puku ne bismo smjeli biti prestrogi. Njemu su krštenja, vjenčanja i pogrebi najveća dešavanja u životu.


Vedrana Rudan

Ali kad krštenje svoje djece urbi et orbi objavi saborski zastupnik, esdepeovac dr. Mirando Mrsić, pa onda to organizira u Trsatskom svetištu, pa u crkvu pozove gomilu esdepeovaca, pa novine još objave i ime firme čija je vlasnica Mrsićeva supruga i kako se zove oštarija gdje su jeli i pili, čovjek ne može povjerovati ni očima ni ušima.

Toliko socijaldemokrata moli Boga da im se smiluje? Postoje li u ovoj zemlji kontejneraša pravila pristojnog ponašanja? Zašto netko esdepeovcima ne kaže da je klanjanje oltaru, koliko god bilo trendi, ipak primjerenije vjernicima nego komunistima koji se povremeno predstavljaju i kao agnostici?

Tko su ti ljudi? U što i koga oni zaista vjeruju? Nikako nije zanemarivo da se u svetištu ukazao i sveprisutni predsjednik Josipović koji, poput časne sestre u odijelu,bar deset puta dnevno diljem Hrvatske oko sebe tihim glasom i toplim osmijehom širi mir, dobro i “novu pravednost”. Reci nam, mili Bože, postoji li uopće razlika između “zločinačke organizacije” i “novih pravednika”?

Ako predsjednik tako nastavi uskoro će na svim portalima i u svim medijima osvanuti vijest: u selu Smrdelji pokraj Zadra krava Ljeposava otelila telca sa tri glave pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske doktora Ive Josipovića. (rudan.info)

Previous articleKaznena prijava načelniku Baške
Next articleVIDEO: Autobusima po Grobniku

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here