Home Vijesti Vedrana Rudan stigla u Srbiju po treću vakcinaciju: Pohvalila Vučića i obrušila...

Vedrana Rudan stigla u Srbiju po treću vakcinaciju: Pohvalila Vučića i obrušila se na Milanovića ‘Glupan i kauboj bez pištolja’

297
0

Književnica Vedrana Rudan gostovala u jutarnjem programu na Prvoj srpskoj televiziji. U Srbiju je došla primiti treću dozu. Tvrdi da preferira kinesko cjepivo.
– Ako je korona nastala u Kini, onda oni najbolje znaju što treba, a tamo je krenula treća serija cijepljenja.

Voditeljica ju je podsjetila kako je svojedobno pohvalila Aleksandra Vučića zbog toga što je prije svih u regiji nabavio velike količine različitih cjepiva zbog čega je bila kritizirana od onih koji su smatrali da time daje podršku predsjedniku Srbije.

Ona je poručila kako je ne zanima što javnost misli.

‘Je li Vučić Srbija ili nije, ni to me ne zanima. Ako je Vučić učinio to za Srbiju vezano uz cjepivo, nema toga tko mu ima pravo ne skinuti mu kapu’, rekla je Rudan. Dodala je kako opozicija u Srbiji ima veliki problem, a to je da je nema.

‘Ako ti Vučić ne odgovara, makni ga, smakni ga, bilo je i toga u povijesti, promijeni ga, ali ako je on napravio nešto dobro, budi džek i reci svaka čast majstore. Njegov popis grijeha je pretpostavljam velik, ja ga baš i ne pratim, ali ako je recimo to njegovo djelo, svaka mu čast’, kazala je Rudan.

Osvrnula se i na svoje pisanje o Severini za koju tvrdi da je preko nje sistem poslao poruku budući da se radi o najmoćnijoj ženi uu Hrvatskoj.
– Budete li se bunile proći ćete kao Severina. Ukrast ćemo vam dijete.

Previous articlePucnjava u Sesvetama, privedena petorica muškaraca
Next articleZnanstvenici su otkrili rizične skupine: Ovim ljudima prijeti teški Covid iako su cijepljeni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here