Home Vijesti Vedrana Spadoni optužila Frljića da je spustio zastavu na pola koplja

Vedrana Spadoni optužila Frljića da je spustio zastavu na pola koplja

2170
3
Zastava u sumnjivom položaju
Zastava u sumnjivom položaju
Zastava u sumnjivom položaju

Facebook aktivistica Vedrana Spadoni Štefanić danas je optužila intendanta HNK Ivan Zajc Olivera Frljića da je na zgradi kazališta iz čista mira spustio zastavu na pola koplja. Tokom dana ga je prijavila i policiji gdje su se proglasili nenadležnima jer da nema narušavanja reda i mira. Na facebooku je priložena i zastava u sumnjivom položaju.

Podsjetimo, sukobi Vedrane Spadoni Štefanić s Oliverom Frljićem počeli su nakon prvih performansa novog intendanta nakon kojih je riječka aktivistica zatražila Frljićevu ostavku te tim povodom otvorila facebook grupu uperenu protiv lika i djela novog šefa riječkog kazališta. Nakon toga je uslijedio incident kada je bez dozvole pokušala fotografirati jednu od predstava, a Frljić joj osobno istrgnuo mobitel iz ruku i izbacio iz kazališta. Intendant riječkog kazališa joj je nakon toga odlučio posvetiti otvorenje Riječkih ljetnih noći čitanjem citata iz njezine, u međuvremenu ugašene, facebook grupe. Spadoni Štefanić je još istog dana uzvratila pokušajem gađanja jajima ali je umjesto Frljića i gradonačelnika nastradala nedužna članica kazališnog orkestra.

3 COMMENTS

  1. Ofrljić i Blažević moraju otići iz Rijeke. Dovoljno je čak da ih se deportira zajedno s posteljom koju dijele ta dva mužoljuba!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here