Home Mozaik Vice Batarelo o Kissu i Ultri: ‘Hrvatska uljudba i duh pod napadom...

Vice Batarelo o Kissu i Ultri: ‘Hrvatska uljudba i duh pod napadom razvratne šund glazbe i buke’

351
0

Nakon što se obračunao s muškarcima koji nose kratke hlače na misu, Vice Batarelo sad se požalio na “razvratnu šund glazbu”. Točnije, na bend Kiss koji je sinoć nastupio u Areni Zagreb te na festival Ultra u Splitu.

Batarelo na portalu Vigilare piše da su “hrvatska uljudba i duh pod napadom razvratne šund glazbe i buke”. Smatra Batarelo i da to nije slučajno, nego “namjerno u duhovnoj sferi poticano kako bi se promoviralo grijeh, pobunu i slabljenje hrvatske uljudbe temeljene na kršćanstvu, tj. na poslušnosti prema Bogu i Njegovim zakonima”.

Prisjetio se kako se on još kao dječak 1970-ih čudio bendu Kiss i mislio “da to nisu muškarci nego čudaci”. “Hvala Bogu da im je kraj puta, neka nestanu zauvijek kao i njihove šund pjesme”, poželio je misleći na naziv njihove turneje End of the Road.

Batarelo piše i da je bend Kiss “uvod u svu razvratnost koju danas gledamo u obliku transrodne i genderističke ideologije”. Posebno mu smeta što su to muškarci koji se šminkaju. “Glavni pjevač Gene Simmons nema bez veze nadimak The Demon (demon), a neki tvrde da Kiss je akronim za Knights in Satan’s Service (Vitezovi u službi sotone). Ne bih se iznenadio, a ni oni nikada nisu tu optužbu – možda i pohvalu – decidirano odbacili…”, dodaje.

A onda se okrenuo Ultri.

Žalosti ga što se Ultra nakon dvije godine pandemijske pauze vratila u Split, koji zbog toga naziva “jadnim”.

“Jadni Splićani što moraju trpjeti glasnu, nadrogiranu, pijanu i razvratnu (većinom stranu) mladost čiji mozak i duh ne može biti normalan i stabilan nakon slušanja užasnih zvukova (buka) pakla, a koji se službeno zovu EDM – electronic dance music (električna plesna glazba)”, objašnjava Batarelo i dodaje da je ples na Ultri zapravo “ritmičko geganje koje se može podnijeti samo s većim količinama alkohola i droge”.

Citirao je i organizatora Ultre Joea Bašića koji je rekao da je Ultra strateški projekt te da je pretvorila Split u svjetsku destinaciju.

“Joe, svjetska destinacija za što točno? Za divljanje i razvrat??? U Hrvatskoj jedva možemo neke strategije izmisliti i provesti, a da je Ultra ‘strateški projekt’? Što, užasan zvuk pakla kao strateški projekt? Za koliko smo spremni prodati svoje duše za nešto Judinih škuda?”, ljuti se Batarelo pa zaključuje: “Trebamo pomno birati i znati reći ne nekim ponudama. Zašto mislimo da je sve što dolazi izvana nešto super što mi isto moramo oponašati. To rade ovce. Ultra nije dobra ponuda, dignimo svoje glasove protiv toga i molimo Bogu da to nestane iz zemlje Hrvata.”

Previous articleNavijači Hajduka nikako ne razumiju potez kod penala. Tko je donio spornu odluku?
Next articleLovren čestitao Đokoviću: Svaka čast Nole! Neka si im objasnio u srcu Londona

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here