Home Vijesti VIDEO: Dječaka u Britaniji roditelji brutalno mučili i ubili

VIDEO: Dječaka u Britaniji roditelji brutalno mučili i ubili

224
0

Biološki otac ubijenog 15-godišnjaka Sebastiana Kalinowskog nazvao je njegovu biološku majku “najvećim zlom koje hoda ovim svijetom” nakon što je osuđena na doživotni zatvor, od čega mora odslužiti 39 godina, jer je zajedno s očuhom mučila i ubila sina.

Petnaestogodišnjeg školarca mjesecima su brutalno zlostavljali njegova majka Agnieszka (36) i očuh Andrzej Latoszewski (38), inače majstor borilačkih vještina koji koristi steroide, piše Daily Mail.

Tinejdžera su u domu u Huddersfieldu više puta tukli letvom kreveta, bičevali ga produžnim kabelom i ubadali istrošenim iglama koje je koristio njegov očuh. Umro je nakon što su neliječeni višestruki prijelomi rebara uzrokovali sepsu i otkazivanje organa. Velik dio mučnog zlostavljanja snimljen je sustavom CCTV kamera postavljenim oko kuće u Huddersfieldu kako bi “nadzirali i kontrolirali” Sebastiana.

“Udarali ste šakama, nogama i koljenima njegovo tijelo na isti način kao što ste to radili svojoj boksačkoj vreći. Jednostavno vas nije bilo briga što se događa Sebastianu i niste bili svjesni boli koju mu nanosite”, rekla je tijekom izricanja presude sutkinja.

Policija je danas poslijepodne objavila jezivu snimku koja prikazuje Sebastiana prije smrti. Video od 22 sekunde, snimljen CCTV-om, prikazuje tinejdžera kako oprezno prolazi kroz svoju spavaću sobu kako bi sjeo na stolac.

U kratkim hlačama i majici mladić se polako spušta na stolac te sjedi pogrbljen i okrenut prema zidu.

“Svatko tko je pogledao makar i dio snimke CCTV-a, može samo biti krajnje užasnut onim što je vidio i zbunjen zašto bi se netko tako ponašao prema tinejdžeru. Postavlja se pitanje zašto bi se netko tako ponašao. To je pitanje koje i sama postavljam”, rekla je sutkinja.

Par ubojica, koji su se vjenčali u zatvoru nakon što su ranije ove godine osuđeni, dobio je doživotni zatvor, a moraju odslužiti najmanje 39 godina. Tijekom šestotjednog suđenja porotnici su bili prisiljeni satima gledati užasne snimke na kojima se vidi kako je Sebastian zlostavljan i mučen.

Kalinowska je prethodno priznala okrutnost prema djetetu, dok je Latoszewski priznao ubojstvo iz nehaja, no oboje su zanijekali ubojstvo.

Previous articleKatarci će plaćati neke navijače na Svjetskom prvenstvu
Next articleVeliki skandal uoči SP-a! Izbornik naredio igračima da lažiraju ozljede!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here