Home Najnovije VIDEO: Golmana Srbije provocirali da mu Vlahović spava sa ženom. Potpuno je...

VIDEO: Golmana Srbije provocirali da mu Vlahović spava sa ženom. Potpuno je izgubio živce

127
0

Navijači reprezentacije Crne Gore su na jučerašnjoj utakmici sa Srbijom nastavili sagu koja je za vrijeme Svjetskog prvenstva okupirala medije u Srbiji, ali i u cijeloj regiji. Podsjetimo, pisalo se da je atmosfera u reprezentaciji Srbije na SP-u narušena zbog sukoba golmana Predraga Rajkovića i napadača Dušana Vlahovića.

U velikom dijelu srpskih medija pisalo se da je do sukoba došlo jer je Rajkovićeva supruga Ana imala aferu s Vlahovićem, ali to su svi uključeni u priču demantirali i najavili tužbe medijima. Naravno, navijače Crne Gore pravni aspekt priče ne zanima pa su na zagrijavanju na poluvremenu uzeli na zub Rajkovića.

@un_po_2 #predragrajković #anarajkovic #dusanvlahovic #srbijatiktok #tiktok #viral #viralvideo #viraltiktok #fyp #foryou #foryoupage #popular #popularcreator #popularvideo #tiktokviral #kvalifikacije #trend #srbijacrnagora #crnagora #fudbal ♬ Drift – Breskvica & Teodora

“Vlahović ti jebe ženu”, vikali su navijači Crne Gore s tribina prema Rajkoviću, a srpskom golmanu je dojadilo to slušati pa je potpuno izgubio živce. Uzvratio je prvo napucavanjem lopte, onda uvredama i pljuvanjem u smjeru navijača, a na kraju i hvatanjem za međunožje.

Previous articleZagreb, Split, Rijeka i Osijek pokrenuli Inicijativu četiri grada. Evo što to znači
Next articleStoper Dinama bijesan zbog poraza od Istre udario šakom u vrata i slomio palac

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here