Home Sport VIDEO: Izbornik Gruzije radio sklekove nakon pobjede protiv BiH!

VIDEO: Izbornik Gruzije radio sklekove nakon pobjede protiv BiH!

185
0

Gruzija je zabilježila svoju prvu pobjedu ikad na europskim rukometnim prvenstvima pobijedivši Bosnu i Hercegovinu rezultatom 22:19 u trećem kolu skupine E. Unatoč neuspjehu da se plasira u drugi krug natjecanja, Gruzijci su proslavili ovu povijesnu pobjedu na terenu. Ovo iznenađenje označava prekretnicu za gruzijski rukomet.

Rezultati skupine E

Unutar skupine E, Gruzija i Bosna i Hercegovina suočile su se s izazovima od Nizozemske i Švedske. Unatoč porazu u posljednjoj utakmici, Gruzija je ostvarila značajan uspjeh. Nizozemska i Švedska plasirale su se u drugi krug natjecanja, dok će Gruzija i Bosna i Hercegovina završiti svoje nastupe u ovom dijelu prvenstva.

Slavlje Gruzijaca

Nakon povijesne pobjede, izbornik Tite Kalandadze predvodio je neobičan, ali očito radostan ritual. Izveo je vrstu sklekova na sredini terena, a igrači su ga okružili, stvarajući srdačnu atmosferu slavlja. Ovo emocionalno iskustvo za gruzijski tim dodatno je naglasilo važnost njihove pobjede.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SLAVLJE GRUZIJACA

Put Gruzije u rukometnom svijetu

Ova pobjeda predstavlja samo početak za gruzijski rukomet, otvarajući vrata daljnjim mogućnostima i afirmaciji njihove prisutnosti u europskim natjecanjima. Gruzijski igrači su pokazali nevjerojatnu predanost i srčanost, što ukazuje na svijetlu budućnost njihovog sudjelovanja u europskom rukometu.

Gruzija je stvorila povijesni trenutak na Europskom rukometnom prvenstvu ostvarivši prvu pobjedu u povijesti turnira. Unatoč neplasmanu u drugi krug, njihovo slavlje i entuzijazam svjedoče o pozitivnom utjecaju koji sport može imati na zajednicu i zemlju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here