Home Sport VIDEO: Koliko vrijedi HNK Rijeka?

VIDEO: Koliko vrijedi HNK Rijeka?

1321
0

Uoči nadolazećeg prijelaznog roka momčad HNK Rijeke trenutno je peta po vrijednosti u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi, prema podacima Transfermarkta. Specijaliziran za procjenu tržišne vrijednosti igrača, klubova i transfere, Transfermarkt je izračunao kako 34 igrača na popisu momčadi Rijeke vrijede ukupno 19,95 milijuna eura.

Najvrjedniji nogometni klub u Hrvatski telekom prvoj ligi je GNK Dinamo, čija je tržišna vrijednost, smatra Transfermarkt, 109,8 milijuna eura ili otprilike pet puta više od Rijeke. U ovu cifru nije uračunat igrač Osijeka Bočkaj koji je upravo potpisao za Modre. Trenutno je drugi Hajduk s 29,8 milijuna eura, a treći na listi najvrjednijih je NK Osijek, čijih 28 igrača vrijedi 28,85 milijuna eura, u brojku je uračunat Bočkaj koji je već potpisao za Dinamo, a koji je prema Transfermarktu vrijedio 1,5 milijun eura. Četvrta Gorica, čiji igrači vrijede 23,9 milijuna eura. Gorici prosjek diže Lovrić procijenjen na čak 6 milijun eura.


Trenutnu pojedinačnu vrijednost igrača HNK Rijeke možete provjeriti i na videu uz napomenu da će tokom zimskog prijelaznog roga sigurno doći do novih odlazaka i dolazaka sa Rujevice kao i činjenicu da su podaci Transfermakta tek procjena.

Prema aktualnoj procjeni, najvrijedniji igrači u ekipi ‘bijelih’ su Murić i Velkovski ali tek to treba potvrditi u konkretnim transferima. Prava vrijednost igrača i ekipa ipak se doznaje tek na zelenog terenu i na tržišti igrača prilikom zaključivanja ugovora.

Previous articlePlastična boca zaglavljena između kotača i blatobrana? Oprez, ukrast će vam automobil!
Next articleZnanstvenici otkrili novi dio ljudskog tijela: Možete ga osjetiti golim rukama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here