Home Mozaik VIDEO: Letovci omađijali Jadranku Kosor

VIDEO: Letovci omađijali Jadranku Kosor

1139
5

Premijerka Jadranka Kosor ponovo se našla kao glavni motiv inspiracije za ‘Let 3’. Članovi popularnog rock benda u novom su spotu za pjesmu ‘Omađijaj me’ prerušili u predsjednicu Vlade. Osim što su se svi članovi prerušili u nju, Vladi su posvetili i stihove pjesme koji govore ‘Bozan zvoni, Šuki prdi, Jadre s… na gradele…’ Spot će se uskoro naći na malim ekranima.

5 COMMENTS

  1. da su barem tako subverzivni i kriticni u vlastitom dvoristu. po hrvatskoj glume buntovnike i drustvene kriticare, a doma ne prestaju izlaziti iz supka vladajucima.

  2. Da, točno !
    Za Komandanta Marka su genijalci, ali svaka medalja ima i svoju 2.stranu kao što ste naveli vas dvojica gore, fol izigravaju buntovnike , a na kraju su postali ili jesu već dio Riječkog establishmenta..ali onog političkog.
    Šta ćete moji Letovci..tko se mača laća od mača može i nastradati, debeli vas je kupio stanovima, pa kad bi za to znali u vasceloj HR možda bi im bili vi malo manje otkačeni , kao npr. Žak Houdek koji je citrao na zadnjem predizbornom skupu Sanaderu injegovim lopovima.

  3. Jbga to je naša realnost. Svako ima svoju cijenu. Johnny Branimir još uvijek ima stav. Svaka čast.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here