Home Mozaik VIDEO Muškarac se žalio na buku iz obližnjeg kafića, onda je uzeo...

VIDEO Muškarac se žalio na buku iz obližnjeg kafića, onda je uzeo motornu pilu i odlučio ‘riješiti’ problem

333
0

Nesretan slučaj dogodio se sinoć u jednom kafiću u pokrajini Cesena (Italija). Umirovljenik se prvo požalio vlasnicima ugostiteljskog objekta, a zatim s prijetnji prešao na djela i…

Stanovnik mjesta San Mauro Pascoli, općine u pokrajini Forlì-Cesena, u blizini centra Cesene, prvo je zamolio vlasnike kafića da smanje glazbu, a zatim je, opremljen motornom pilom, stigao do mjesta i počeo rezati barske stolove. Odmah je prešao s prijetnji na djela. Slučaj je postao glavna tema na društvenim mrežama zato što su prisutni, među njima i voditelji, scenu ovjekovječili snimivši je pametnim telefonima i podijelivši na društvenim mrežama. Restoran se nalazi u ulici Cavour, čovjek živi u katu iznad kafića.

Neopisiva gesta koja nikako ne može poslužiti kao opravdanje za ovaj potez starije osobe. Čovjek kao da je poludio dok je rezao stolove motornom pilom, uplašeni zaposlenici kafića su bježali glavom bez obzira. Netko je ubrzo doviknuo: “Zovite policiju!”. Čovjeku je na trenutak došao do svijesti o svojim postupcima i počeo se osvrtati oko sebe, promatrati preplašene ljude te je skužio da ga snimaju. Na kraju su vlasnici bili prisiljeni pozvati policiju.

Tko je odgovoran za ludilo?
Dolaskom na mjesto događaja, karabinjeri su identificirali starijeg muškarca, utvrdivši da se radi o poznatom licu u gradu: muškarac boluje od psihičkih problema. Video, koji su snimili vlasnici kafića, prvobitno je objavljen na Facebook stranici “Romagnoli popolo eletto” (Romagnoli izabrani narod) i brzo je dospio na TikTok, te je odmah postao viralan. Rezultat čovjekove ogorčene geste su tri oštećena stola. Kada su vlasnici kluba po drugi put pozvali karabinjere i pozvali ih na hitnu intervenciju, muškarac je ugasio motornu pilu i pričekao dolazak policije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here