Home Sport VIDEO: Navijači Eintrachta potukli se s policijom, čuli se pucnjevi

VIDEO: Navijači Eintrachta potukli se s policijom, čuli se pucnjevi

131
0

Pet navijača Eintrachta iz Frankfurta je uhićeno jučer kasno navečer nakon što je oko 200 njemačkih navijača napalo fanove škotskog Rangersa uoči finala Europske lige u Sevilli. Bio je to prvi incident uoči utakmice u srijedu, objavila je policija, a nekolicina stranih medija objavila je da su policajci ispalili nekoliko hitaca upozorenja kako bi rastjerali navijače.

“Incident se dogodio oko ponoći ispred seviljske katedrale i pripadnici interventne policije morali su brzo reagirati kako bi zaustavili navijače Eintrachta koji su napali fanove Glasgow Rangersa”, objavila je španjolska policija u svom priopćenju.

Nakon intervencije njemački navijači napali su policajce, gađajući ih staklenim bocama, pirotehnikom i stolovima. Prema navodima portala Glasgow Live, jedan je navijač Rangersa ozlijeđen. Navijači Eintrachta navodno su svoje protivnike gađali bakljama.

U Sevilli očekuju 150.000 navijača oba kluba, a policiju ozbiljni izazovi. Iz tog razloga je raspoređeno 3100 nacionalnih policajaca i skoro 2000 pripadnika lokalne policije i civilne garde. Navijači Eintrachta okupirali su i ulice Barcelone prije nego što su njihovi nogometaši izbacili Xavijevu momčad iz natjecanja.

Previous articleRijeka i Hajduk večeras navijaju za Rangers u finalu Europa lige!
Next articleBoysi muralom provocirali hajdukovce: 400 km, kme, kme

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here