Home Sport VIDEO: Neka europska Rijeka ponovno poteče!

VIDEO: Neka europska Rijeka ponovno poteče!

1300
0
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr

Nova europska Rijeka sutra ponovno teče. Posljednji put u skupini I Europske lige na rasporedu je domaća utakmica. Sve oči sutra će biti uperene na Kantridu. Sve nade u prvu pobjedu bit će uperene u 11 bijelih igrača. Svi odreda napravit će sve da Rijeka još jednom ove sezone pokaže pravo europsko lice, kakvo pokazuje od početka sezone.
Uz tri boda na portugalskom Vitoriom porasla bi tada i nadanja, u na početku sezone nezamisliv čin – prolaz skupine.
Na press konferenciju uoči utakmice, koja se igra sutra, na stadionu Kantrida od 19 sati, govorili su trener prve ekipe Matjaž Kek, tvorac ove predivne riječke jave, i novopečeni reprezentativac, Mate Maleš.
– Sve je kristalno jasno. Naša namjere, želja i cilj su jasne. Napravit ćemo sve, pa možda i više od onoga što je u našoj moći, da bi to tog našeg cilja došli. Bit će to opet jedna velika europska utakmica u Rijeci koja zaokružuje pola godine jednog dobrog i kvalitetnog ugođaja – započeo je svoje izlaganje trener Kek, a onda uputio i molbu onima bez kojih klub jednostavno ne bi mogao.
– Imam veliki apel za naše navijače. Kad smo mogli izdržat utakmicu s Lyonom bez zapada, ajmo sutra onda opet zajedno probati doći do još jednog pozitivnog rezultata. Dođite, pomognite, jer onako kako svi u klubu kažu – ‘Zajedno smo Rijeka’ i zajedno smo puno jači. To sve već puno puta dokazali. No to ne znači da ćemo dozvoliti da nas ponesu nekontrolirane emocije, nešto što bi otvorilo previše prostora gostima, koji će na to samo čekati. Moramo biti sposobni u tijelu i čisti u glavama – u jednom dahu izrekao je Kek.

Na njegove riječi naslonio se i, ove sezone besprijekorni, Mate Maleš.
– Čeka nas teška utakmica. Ja znam da ću ja ali svi moji suigrači dati sve od sebe na terenu i napravit ćemo sve da dođemo do pozitivnog rezultata.
Susret sigurno neće početi Pušić i Mitrović koji nemaju pravo nastupa u Europskoj ligi, duže vrijeme ozlijeđeni Zlomisić i Okechukwu, te Cesarec i Lešković koji nisu još na sto posto mogućnosti. Neće biti ni Nikole Pokrivača koji ima manjih problema s koljenom.
Ulaznica za utakmicu još ima i to za A, B, C i F tribinu. Mogu se kupiti u četvrtak od 9-17 sati na zapadnim blagajnama te od 17 sati na istočnim i zapadnim ili do isteka zaliha.

Previous articleReferendumska anketa RijekaDanas: 54% protiv, 34% za…
Next articlePGŽ: 8,9% novo zaposlenih više nego lani

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here