Home Vijesti VIDEO: Opet NLO-i iznad Lovrana?

VIDEO: Opet NLO-i iznad Lovrana?

436
4

Saša Đukić ovog je vikenda svojom kamerom zabilježio neobičnu svjetlost koja pojavila nad Malom Učkom, često mijenjajući formaciju i poziciju, a svoj je uradak objavio i na video portalu YouTube. Ovo nije prvo pojavljivanje malih zelenih na lovranskom području. Prije godinu i pol dana snimljena je slična neobična svjetlost iznad nogometnog igrališta u Lovranu koju su svjedoci pripisali NLO-u.

– U sumrak sam izašao na balkon, i u prvi mah mi se učinilo da vidim zvijezdu, ali shvatio sam da titra. Uzeo sam dalekozor i vidio sam njihov neobičan oblik, a prijatelj je taj događaj uspio i snimiti kućnom kamerom. Nikad prije nisam vidio takvu snimku, ne kažem da se radi o ‘svemircima, ali definitivno je to NLO – jer boljeg objašnjenja nema’, rekao je svjedok događaja Branimir Takač za Novi list.

4 COMMENTS

  1. ja sam pred desetak godina vidio potpuno istu stvar sa ovom zelenkastom mrezastom stvari isto na podrucju liburnije, samo je trajalo par sekundi i nestalo. ali sam cuo da postoje prirodne pojave koje tako izgledaju. zanimljivo da je bas to podrucje cesto meta “posjetioca”. ali bas ovako izgleda – lazirali nisu sigurno

  2. E sad, da imamo malo “poduzetnickog” duha kao hecegovci bi objavili da nam se ukazuje Majka Bozja od Ucke i evo ti turista i turizma koliko volis haha..sala mala inace, ovo je bas zanimljiva pojava.

  3. jako dobra snimka,svaka cast autoru….ima toga puno…a najvise iznad mexica….barem zabiljezeno kamerom…i ja sam jednom vidio dve kao zvijezde kako se igraju i onda ubrzaju i nestanu…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here