Home Kolumne VIDEO: Predizborno sučeljavanje Švorinić vs. Obersnel

VIDEO: Predizborno sučeljavanje Švorinić vs. Obersnel

1916
3

image001U petak je u emisiji Kanala Ri ‘Pressjek’ novinara Ernesta Marinkovića održano prvo predizborno sučeljavanje kandidata za riječkog gradonalelnika Vojka Obersnela (SDP) i Danka Švorinića (Lista za Rijeku). Trebaju li Rijeci promjene ili gradonačelnik s mandatom od 20 godina? Što kandidati misle o korupciji u gradu, a što znači Obersnelov slogan ‘Rijeka se vraća kući’? Kako Švorinić i Lista za Rijeku svoj program misle provesti u djelo, a što o svemu misli poduzetnica Slavica Šota koja se uživo uključila u emisiju, pogledajte u dva video priloga koje prenosimo na našem portalu.

 

 

 

 


1.dio


2.dio

3 COMMENTS

  1. Muku je mučio Obersnel, nije mu ni novinar bio po ukusu, jer On,Obersnel misli da su novci građana ugurani u KanalRi, novci što ih je On,Obersnel dao, pa je žmirkao i kad je novinara gledao, i kad je slušao kad je Švorinić govorio. Ponoviti ću: Švorinić je jedini istinski protivkandidat Liniću,Obersnelu,SDP-u i ostalim satelitima, koji javno, što tajno svi rade za aktualnu vlast, koja je vrh nesposobnih koji vladaju i svojim neznanjem ili nezainteresiranošću su ovaj grad devastirali do neprepoznatljivosti.Zato, treba izaći na lokalne izbore i birati Švorinića i Listu za Rijeku, jer SDP je lista protiv budućnosti Rijeke, to su i dokazali u svom dosadašnjem djelovanju, a i danas 2013. oni nude Rijeku 2020, kao da građani Rijeke, moraju izdržati još 7 godina, pa će onda pod vodstvom SDP-a cvijetati ruže.Građani Rijeke trebaju živjeti sada i stvarati uvjete za život generacijama koje su pozavršavale svoje školovanje, a da ne spominjem djecu, kojima se unaprijed oduzima budućnost u ovom gradu.Znači život SVIMA, a ne samo (SDP) njima.

  2. Jedina istinska i jaka stranka po konkretnom programu Lista za Rijeku, kao i jedini jaki protivkandidat aktualnom i fiktivnom gradonačelniku g.Švorinić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here