Sport

VIDEO: Predstavljen kalendar ‘Gradimo budućnost Rijeke’

VIDEO: Predstavljen kalendar ‘Gradimo budućnost Rijeke’

Korzo okupano suncem nije moglo biti bolje mjesto za prezentaciju novog kalendara HNK Rijeka. Uobičajena dnevna rutina riječke „žile kucavice“, pregršt znatiželjnih pogleda i mnoštvo uspomena s jednog događaja koji će se prepričavati još danima. Jer budućnost Rijeke gradimo zajedno.
Promocijski projekt kojeg su igrači uz stručni stožer i Upravu kluba snimali na gradilištu budućeg trening kampa “Rijeke” novi je proizvod kluba kojim će se kraj kalendarske godine obilježiti davanjem značaja povijesnom projektu početka izgradnje infrastrukture kojom se ostvaruje cilj za budućnost razvoja i zdravijeg odrastanja svih generacija mladih kroz sport.
Promociji na Korzu prisustvovali su igrači Ivan Močinić, Anas Sharbini, Andrej Kramarić i Damir Zlomislić koji nisu krili zadovoljstvo sudjelovanjem u stvaranju kalendara kao i činjenici da će uskoro na Rujevici niknuti trening kamp na radost sadašnje, ali i mnogih budućih generacija nogometaša Rijeke.
– Čast nam je biti dio generacije koja igra u Rijeci u vrijeme dok se grade stadion i trening kamp. Vjerojatno ćemo i mi na kraju sezone zaigrati na Rujevici, ali puno važnije je što će tamo stasati nove generacije mladih nogometaša i da će to biti novi iskorak prema blistavoj budućnosti kluba – rekao je Andrej Kramarić.
U izradi kalendara sudjelovali su Zambelli brand design i tiskara Zambelli dok fotografiju potpisuje Igor Sitar. Iako kalendar obilježava godinu početka izgradnje trening kampa, dizajnerski je osmišljen na način da se nakon isteka kalendarske godine pretvara u galeriju fotografija. Tako je kalendarski dio svakog mjeseca moguće otrgnuti nakon čega ostaju samo fotografije za uspomenu bez roka trajanja svim navijačima. Uz kalendar svaki kupac dobit će i “radnu kacigu” koju će moći sam složiti za fotografiju s likovima momčadi iz kalendara.
Na samom događaju promocije svi posjetitelji imali su priliku kupiti svoj primjerak kalendara. Isti će se moći kupiti u Fan shopu i na otvorenim blagajnama na stadionu Kantrida uoči utakmice UEL protiv Standard Liegea, u redovno radno vrijeme. Cijene kalendara su 70 kuna za veliki format i 35 kuna za manji format.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Igor Bišćan: Drago mi je da smo se na prekrasan način oprostili od navijača

spDecember 8, 2018

Furiozna Rijeka deklasirala Lokomotivu i preuzela 2.mjesto!

spDecember 8, 2018

Igor Bišćan uoči Lokomotive: Prilika da pred svojim navijačima nastavimo niz

spDecember 7, 2018

Rijeka – Lokomotiva: bijeli u potrazi za desetom domaćom ligaškom pobjedom

spDecember 6, 2018

Igor Bišćan: Sretan sam zbog pobjede, dečki su još jednom pokazali karakter

spDecember 4, 2018

Kup Hrvatske: Rijeka pobijedila Lokomotivu i izborila polufinale

spDecember 4, 2018

Zoran Kvržić: Pogreške se događaju, najbitnije je da smo ih zajedno ispravili

spDecember 2, 2018

Igor Bišćan: Ovo je naša najbolja utakmica

spDecember 1, 2018

Sjajni Čolak za nastavak pobjedničkog niza u Osijeku!

spDecember 1, 2018

Copyright © 2017 Rijeka danas.