Sport

VIDEO: Predstavljen kalendar ‘Gradimo budućnost Rijeke’

VIDEO: Predstavljen kalendar ‘Gradimo budućnost Rijeke’

Korzo okupano suncem nije moglo biti bolje mjesto za prezentaciju novog kalendara HNK Rijeka. Uobičajena dnevna rutina riječke „žile kucavice“, pregršt znatiželjnih pogleda i mnoštvo uspomena s jednog događaja koji će se prepričavati još danima. Jer budućnost Rijeke gradimo zajedno.
Promocijski projekt kojeg su igrači uz stručni stožer i Upravu kluba snimali na gradilištu budućeg trening kampa “Rijeke” novi je proizvod kluba kojim će se kraj kalendarske godine obilježiti davanjem značaja povijesnom projektu početka izgradnje infrastrukture kojom se ostvaruje cilj za budućnost razvoja i zdravijeg odrastanja svih generacija mladih kroz sport.
Promociji na Korzu prisustvovali su igrači Ivan Močinić, Anas Sharbini, Andrej Kramarić i Damir Zlomislić koji nisu krili zadovoljstvo sudjelovanjem u stvaranju kalendara kao i činjenici da će uskoro na Rujevici niknuti trening kamp na radost sadašnje, ali i mnogih budućih generacija nogometaša Rijeke.
– Čast nam je biti dio generacije koja igra u Rijeci u vrijeme dok se grade stadion i trening kamp. Vjerojatno ćemo i mi na kraju sezone zaigrati na Rujevici, ali puno važnije je što će tamo stasati nove generacije mladih nogometaša i da će to biti novi iskorak prema blistavoj budućnosti kluba – rekao je Andrej Kramarić.
U izradi kalendara sudjelovali su Zambelli brand design i tiskara Zambelli dok fotografiju potpisuje Igor Sitar. Iako kalendar obilježava godinu početka izgradnje trening kampa, dizajnerski je osmišljen na način da se nakon isteka kalendarske godine pretvara u galeriju fotografija. Tako je kalendarski dio svakog mjeseca moguće otrgnuti nakon čega ostaju samo fotografije za uspomenu bez roka trajanja svim navijačima. Uz kalendar svaki kupac dobit će i “radnu kacigu” koju će moći sam složiti za fotografiju s likovima momčadi iz kalendara.
Na samom događaju promocije svi posjetitelji imali su priliku kupiti svoj primjerak kalendara. Isti će se moći kupiti u Fan shopu i na otvorenim blagajnama na stadionu Kantrida uoči utakmice UEL protiv Standard Liegea, u redovno radno vrijeme. Cijene kalendara su 70 kuna za veliki format i 35 kuna za manji format.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Bišćan: Moramo biti zadovoljni

spFebruary 16, 2019

VIDEO: Bez golova i pobjednika u Jadranskom derbiju!

spFebruary 16, 2019

152. Jadranski derbi

spFebruary 16, 2019

Igor Bišćan uoči Hajduka: Posebna utakmica za nas i naše navijače

spFebruary 15, 2019

Bolnica na Rujevici: Tomečak ozlijedio koljeno, Čolak van stroja mjesec dana!

spFebruary 13, 2019

Uprava NK Rijeke odgovorila Armadi: Ulaznice pojeftinile zbog karnevala

spFebruary 12, 2019

Armada opet udarila na Miškovića, tvrde da ih želi maknuti sa stadiona

spFebruary 11, 2019

Stjepan Lončar: Predivan je osjećaj dati prvi gol za Rijeku

spFebruary 11, 2019

Bišćan: Vidjelo se da smo bolja momčad

spFebruary 10, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.