Home Vijesti VIDEO: Prigožin dao nevjerojatan intervju, čini se da želi svrgnuti Putina!

VIDEO: Prigožin dao nevjerojatan intervju, čini se da želi svrgnuti Putina!

330
0

Neki elementi javnih istupa šefa skupine Wagner Jevgenija Prigožin daju naslutiti da kuje plan da svrgne s vlasti Vladimira Putina, tvrde analitičari.

U ‘neobičnom‘ intervjuu ruskim novinarima koji je objavila njegova Federalna novinska agencija može se naslutiti, kako tvrde analitičari, da bi se mogao suprotstaviti Putinu na predsjedničkim izborima 2024. godine.

Institut za proučavanje rata (ISW) navodi da je ‘intervju vrijedan pažnje zbog neobičnog formata‘ te kako se čini da Prigožin oponaša način na koji Vladimir Putin snima svoje javne istupe, s unaprijed pripremljenom koreografijom.

– Radi to s ciljem da ismije Putina ili možda suptilno sugerira da ima veće političke ambicije. tvrdi ISW.

– U intervjuu se Prigožina stavlja u kadar ispred publike na isti način kako to obično izgleda kada Putin ima sastanke ili pozira fotografima, tvrde analitičari ISW-a.

– Ovakav filmski stil je neobičan za Prigožina, jer on u javnim video istupima ne koristi takav sterilni format, dodaju.

Šef Wagnera možda nastoji parodirati Putinov stil u nastavku kampanje napada na Kremlj ili povući indirektne paralele između Prigožina i ureda ruskog predsjednika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here