Home Vijesti VIDEO Putin i Lukašenko se sastali dvaput u 24 sata: ‘Iskrsnuli su...

VIDEO Putin i Lukašenko se sastali dvaput u 24 sata: ‘Iskrsnuli su problemi’

143
0

Vladimir Putin sastao se sa svojim bjeloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom dva puta u posljednja 24 sata kako bi “finalizirali mnoga pitanja”, izvijestila je bjeloruska državna novinska agencija Belta. Sastanci su održani u Sankt Peterburgu, jutros tijekom doručka u Ruskom muzeju, kao i na neformalnom summitu Zajednice neovisnih država (CIS) jučer navečer, javlja agencija.

“Jučer smo razgovarali o mnogim temama ne samo uz čaj, nego i kasno navečer kad smo se vraćali kući. Ponekad su potrebne godine da neke države rasprave toliko stvari u tako kratkom vremenu. U međuvremenu smo navečer stavili mnogo točaka na i, nastavljajući naš minski dijalog, jer se uglavnom radilo o gospodarstvu”, rekao je Lukašenko.

Putin je jutros pozvao Lukašenka na doručak kako bi razgovarali o “bilateralnim odnosima” i drugim važnim pitanjima, izvijestila je Belta.

“Iako smo stalno u kontaktu, s vremena na vrijeme iskrsnu neki problemi pa se s njima moramo pozabaviti i donijeti potrebne odluke kako bismo ih riješili na učinkovitiji način”, rekao je Putin.

Previous articlePred Hrvatskom je novo Svjetsko prvenstvo!
Next articleBivši Vatreni: Potpisujem li za Hajduk? Vidjet ćemo…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here