Home Najnovije VIDEO: Ronaldo bijesnio na bosanskog suca

VIDEO: Ronaldo bijesnio na bosanskog suca

100
0
0f2f0c3d c37c 4cbc b1ee cb8e39dc1e40
0f2f0c3d c37c 4cbc b1ee cb8e39dc1e40

Cristiano Ronaldo, ikonični nogometaš Portugala, nije mogao sakriti svoje nezadovoljstvo nakon poraza svoje momčadi od Slovenije rezultatom 2:0 u Ljubljani. No, nije samo poraz izazvao njegov bijes, već suđenje glavnog suca Irfana Peljta iz Bosne i Hercegovine bilo je glavni predmet njegove frustracije.

Situacija je kulminirala u 38. minuti kada je Ronaldo tvrdio da je trebao biti dosuđen jedanaesterac nakon navodnog faula na Joaa Cancela u šesnaestercu Slovenije. Međutim, sudac Peljto nije reagirao na ovaj incident, što je izazvalo vidnu reakciju bijesa kod Ronalda. Nakon prvog poluvremena, Ronaldo je verbalno izrazio svoje nezadovoljstvo sucima, ističući da su pogriješili.

Slična situacija ponovila se i u drugom poluvremenu kada je Ronaldo tražio još jedan jedanaesterac, ovaj put nakon kontakta s braničem Slovenije Jakom Bijolom. Ponovno, suđenje nije bilo u korist Portugala, što je dodatno potpirilo Ronaldovu ljutnju.

Nakon utakmice, Ronaldo nije skrivao svoj bijes. Dok je napuštao teren, izražavao je svoje nezadovoljstvo psovkama, a zatim je, po izlasku s terena, gestikulirao prema četvrtom sucu. Glavni sudac Peljto imao je podršku asistenata Senada Ibrišimbegovića i Davora Belje, dok je četvrti sudac bio Dejan Balažić iz Slovenije.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ RONALDOV BIJES U LJUBLJANI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here