Home Vijesti VIDEO: Rudanica izdominirala Vučića na domaćem terenu!

VIDEO: Rudanica izdominirala Vučića na domaćem terenu!

3349
0

Čini se kako srpski predsjednik Aleksandar Vučić toga nije bio svjestan s kim ulazi u ring kada je pristao s Vedranom Rudan gostovati u emisiji ‘Hit tvit’ na srpskoj TV Pink. Riječanka ga je potpuno izdominirala pa joj je Vučić na kraju priznao da mu je preotela show.

“Stvarno mislim da će u u budućnosti, uprkos činjenici da su Hrvati najmanje popularni u Srbiji, a Srbi u Hrvatskoj, da će Srbi i Hrvati morati biti – ne u istoj državi – nego će se morati zajednički suprotstaviti različitim problemima koji će dolaziti izvana, ako žele opstati”, pomirljivo je rekao Vučić koji nije htio razgovarati o isprici Srbije zbog agresije na Hrvatsku.

“Mislim da je problem u političarima, a ne u običnim ljudima. Jeste li vi mirotvorac, a oni divljaci koji ne daju?”, upitala ga je Vedrana Rudan, a Vučić je rekao zašto se još ne može razgovarati bez da se spominje rat.

“Srbija bi zbog djece trebala prestati o Jasenovcu”

“To se ne može dogoditi jer Hrvati od nas traže da se posipamo pepelom, da se ispričavamo, a da se nikada ne sjetimo Jasenovca, a ovdje govore samo o onome što bismo samo mi željeli čiti i tako to ide”, rekao je srpski predsjednik, a Rudan mu je odgovorila protupitanjem.

“Ne mislite li da se u Srbiji izvlači Jasenovac, pa ove jame, one jame, zar ne bi mogli prestati s tim zbog djece?”

No, Vučić i dalje nije htio priznati srpsku odgovornost za agresiju na Hrvatsku.

Ako bi neko bio u stanju prestati s tim, mi bi bili spremni reći ‘u redu je da prestanemo’. Prihvaćam da odmah prestanemo s tim, samo da nam sutra ne kažu kako su u Domovinskom ratu Srbi agresori i ovakvi ili onakvi, ali, oni neće da prekinu. Oni (u Hrvatskoj) će reći da je to zalog za budućnost i da Srbija to mora priznati”, izgovorio je Vučić.

Što ako Hrvatska napadne Srbiju?

Rudan je pitala Vučića zašto se, kao predsjednik najveće balkanske zemlje više ne posveti miru i misli li da postoji šansa da Hrvatska napadne Srbiju koja se ubrzano naoružava? Vučića je razljutilo to pitanje.

“Ne misilim da je realno da Hrvatska napadne Srbiju, ne barem u ovom trenutku, ne ni u budućnosti. Ali misli li netko da Srbija treba biti bez vojske?” odgovorio je, a sugovornica ga je usporedila s Miloševićem.

“Od Miloševića vas ne razlikuje samo to što stalno govorite”, rekla mu je i dodala: i pitala ga je li svjestan da smeta Americi.

“Jeste li svjesni da smetate Americi? Smetate im jer ste još žilavi i trebali bi ozbiljnije razmišljati o svojoj političkoj sudbini. Stalno imate metu na prsima”, rekla je Vučiću, na što joj je on odgovorio da su mu metu stavili drugi.

“Tko drži metu na čelu – dobije metak”

“Niste vi, jer niste samoubojica, ali kad neko drži metu na prsima često dobije metak”, rekla mu je Rudan koja smatra da EU ima definirani stav prema Srbiji i da im se ne sviđa njihovo veliko prijateljstvo s Rusijom.

“Male zemlje imaju velike šanse”, odgovorio je Vučić

“Dok vas ne smaknu”, rela je Rudan, na što ju je Vučić u čudu pitao u kojem kontekstu?

“Fizički”, bila je kratka Rudan, koja je svojim opaskama držala tempo u diskusiji.

“Mislite li da ste izabrani ili odabrani, poput vlasti u Hrvatskoj koju je netko nametnuo glasačima?”, pitala je Rudan a Vučić je odgovorio da je izabran i to više puta. Rudan ga je podsjetila na pokušaj upada u Skupštinu Srbije tijekom subotnjih masovnih prosvjeda u Beogradu, te ga podsjetila da iza ‘spontanih prosvjeda’ uvijek netko stoji, te da on ne paše Amerikancima.

“Ja mislim da iza protesta u Srbiji stoje Amerikanci, jer Americi ne odgovara ova situacija i pat pozicija Srbije između NATO i Putina. Hoćete li potpisati to za Kosovo?”, upitala ga je, na što je Vučić odmahnuo glavom.

“Onda će oni ponovo pokucati”, rekla je Rudan.

Vučić kapitulirao: Zaslužili ste šou!

Pitala je Vučića i zašto reagira na svaku sitnicu, a on je rekao da ne može šutjeti na laži jer onda laži dominiraju.

“To je nezrelo” rekla mu je književnica, a Vučić je ponovio svoju omiljenu rečenicu da je on samo normalan, običan čovjek.

“Nemojte biti normalni, budite malo nenormalni i malo više predsjednik!”

Pitala ga je i nije li biti predsjednik u Srbiji samoubilački čin?

“Ne mislim tako”, rekao je Vučić.

“Ali vaši doktori misle”, odbrusila mu je Rudan, na što je Vučić zaključio da uz nju u studiju nema nikakve šanse.

“Ja nemam nikave šanse protiv vas…Zaslužili ste šou”, predao se Vučić.

Previous articleHumanitarna prosinačka utrka HoHoHo Run
Next articleNarančasti alarm za Jadran: Mogući orkanski udari juga!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here