Home Sport VIDEO: Rudiger hvalio i podigao Modrića, Luka počeo zapomagati!

VIDEO: Rudiger hvalio i podigao Modrića, Luka počeo zapomagati!

104
0
233e0ebb 45f5 4201 b673 80ff50f78a2d
X

Luka Modrić, 38-godišnji hrvatski veznjak, ušao je u povijest Real Madrida postavši najtrofejniji igrač kluba osvajanjem Lige prvaka. Real Madrid je pobijedio Borussiju Dortmund s 2:0 na stadionu Wembley, čime je Modrić osvojio svoj šesti klupski naslov prvaka Europe. Ovo dostignuće učinilo ga je posebnim ne samo u Real Madridu, već i u svijetu nogometa.

Rekordi i priznanja

Modrić je ovom pobjedom ostvario niz rekorda, no najvažniji je svakako šesti naslov prvaka Europe. Njegovi suigrači su odmah nakon utakmice na terenu Wembleyja isticali upravo taj uspjeh. Pokazivali su na Modrića i dizali šest prstiju, slaveći njegovu nevjerojatnu karijeru.

Slavlje s Antonio Rudigerom

Antonio Rudiger, 31-godišnji njemački stoper, koji je osvojio svoj drugi europski naslov nakon što je prethodno slavio s Chelseajem, posebno je proslavio Modrićev uspjeh. Rudiger je, naklonivši se Modriću, urlajući u kamere i mikrofone “Šest, šest!” i pokazujući na Modrića, podigao 20 centimetara nižeg hrvatskog velikana na ramena i krenuo ga nositi po terenu. Međutim, Modrić je ubrzo zamolio Rudigera da ga spusti vičući “Ne, ne! Moja koljena!” Rudiger je odmah shvatio situaciju i pažljivo spustio Modrića.

Značaj za Real Madrid

Ova pobjeda ima ogroman značaj za Real Madrid, jer im je donijela još jedan europski naslov, ali i za Modrića osobno, jer ga je učinila najtrofejnijim igračem u povijesti kluba. Modrićeva karijera u Realu ispunjena je uspjesima, a ovaj najnoviji dodatak njegovoj kolekciji trofeja samo potvrđuje njegov status legende.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here