Home Sport VIDEO: Što to Đoković ima na prsima? Evo kako je on objasnio...

VIDEO: Što to Đoković ima na prsima? Evo kako je on objasnio neobičan krug

210
0

Novak Đoković u drugom kolu Roland Garrosa pobijedio je Mađara Martona Fucsovicsa 7:6, 6:0, 6:3 i plasirao se u nastavak Grand Slam turnira. Svjetski mediji nakon meča pišu o neobičnom krugu na prsima 36-godišnjeg srpskog tenisača, koji se vidio krajem prvog i početkom drugog seta, kada je Đoković presvlačio majicu.

Televizijske kamere snimile su predmet na Đokovićevim prsima, a komentatori emisije Tennis Channela našalili su se usporedivši ga s Iron Manom, Marvelovim stripovskim i filmskim superjunakom koji na prsima ima ugrađen reaktor koji mu štiti srce. Iron Mana je u filmu glumio Robert Downey Jr.

Novinari su pitali Đokovića o čemu se radi, no nije dao precizan odgovor. “Jako sam volio Iron Mana kao klinac pa ga sada pokušavam glumiti”, rekao je Đoković sa smiješkom pa nastavio: “Moj tim ima nevjerojatnu nanotehnologiju koja mi pomaže kako bih dao sve od sebe na terenu, tako da je ovo najveća tajna u mojoj karijeri. Da nema ovoga, vjerojatno ne bih sjedio ovdje.”

“Moj tim isporučuje nevjerojatno učinkovitu nanotehnologiju koja mi pomaže da dam sve od sebe na terenu, tako da je to najveća tajna moje karijere”, rekao je Đoković sarkastično. “Da nije bilo toga, vjerojatno ne bih sjedio ovdje.”

Idući suparnik Đokovića bit će španjolski tenisač Alejandro Davidovich Fokina, 29. nositelj, koji je u tri seta savladao domaćeg igrača Van Asschea sa 6:4, 6:3, 7:6.

Previous articleRakitić vodio Sevillu do novog trofeja. Škotski stručnjak: Bio je veličanstven
Next articlePolitičar na ruskoj televiziji pozvao na svrgavanje Putina i popravak odnosa s EU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here