Home Mozaik Vidoje varao Nikolinu?! ‘Gurao je u sve što se kreće’

Vidoje varao Nikolinu?! ‘Gurao je u sve što se kreće’

2681
0

Na Instagramu modne dizajnerice Borne Kotromanić izbio je verbalni rat između nje i bivše pjevačice Vlatke Pokos oko Nikoline Pišek. Naime, Vlatka je optužila Bornu da ne podržava Nikolinu koja vodi medijski rat oko nasljedstva s ocem svog pokojnog supruga Vidoja.

“Borna je imala sreću što je u braku s civiliziranim tipom, to je ne čini ni pametnom ni uspješnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, klevetali su je skrbnici i bivši, poremećeni, svekar. I ‘uspješna’ ‘žene koje su se tek snašle u braku, inače bi radile za prosječnu hrvatsku plaću’, napisala je Vlatka, prenosi Story.hr.

Borna je žestoko odgovorio Vlatki i pritom otkrio šokantan detalj.

“Čudna je to bila ljubav kad je zavlačio svoje spolovilo u sve što se miče, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš učiti Nikolinu, jer ona dobro zna da je on bio opsjednut mnome, a da ja nisam čak sam ga pustila da mi priđe i bilo me sram njegovog ponašanja samo zato što je poznajem kao ženu ženi. Nikolinu koristite za svoju medijsku promidžbu, a samo joj nanosite štetu.’

Naime, Borna je na svom Instagramu napisala objavu protiv koje je Vlatka jasno i glasno ustala. No, sve je kulminiralo tako što je Borna Vlatki napisala:

‘Oklevetati ćeš mene i mog bivšeg muža na mom profilu, mora da si poludjela. Uzmi nas još jednom u svoje pero ili usta i vidimo se na sudu. Ne znam što ste saznali i od koga, ali sigurno niste imali posla sa mnom.’

‘Borna, poradi na samokontroli. Ne blatim nikoga, samo postavljam pitanja i dajem drugačiju perspektivu. Znate, sve je stvar perspektive i gledišta. Ali žene ne bi trebale biti protiv onoga tko je u teškoj situaciji’, odgovorila je Vlatka.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

‘Nemojte se ponavljati, ne volim to, ali stojim iza onoga što govorim. Da ste na kanadskoj adresi, bilo bi vam teže uručiti poziv, ali dok ste u Hrvatskoj, nije’, zaključila je Borna raspravu.

Podsjetimo, Nikolina Ristović trenutno vodi žestoki rat s ocem svog pokojnog supruga Vidoja, a svo prljavo rublje bacaju u medije.

Previous articleNogometni skandal: 187 golova na 2 utakmice, sudac ‘nanjušio’ kaos pa odbio suditi 2. poluvrijeme!
Next articleSparta bolja od Rijeke, puno posla za Tadića uoči početka prvenstva

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here