Home Vijesti Viša sila ili propust? Tko je trebao počistiti parkiralište na Platku?

Viša sila ili propust? Tko je trebao počistiti parkiralište na Platku?

2009
0

Današnji prekrasan dan mnogi su iskoristili za odlazak na Platak, ili barem pokušaj odlaska jer su se uskoro na prilazima stvorile kolone automobila. Jednako je bilo i u suprotnom smjeru zbog prometnog začepljenja koje se stvorilo na jedinoj prometnici. Županijski vijećnik Bojan Kurelić na svom je facebook profilu za sve optužio Goranski sportski centar koji je ‘počastio’ biranim riječima: E sad ovako, mater Vam jebem retardiranu! Milijune kuna javnog novca ste dobili na raspolaganje a da niste u stanju jedan, jedini dan kad bi Vam pol grada došlo trošiti svoje novce očistiti jebeni parking tako da ljudi uopće ne mogu doć do gore. Što se mene tiče neće dobiti niti jednu jebenu kunu i niti jedan jebeni glas dok se neki kurac ne promijeni…ČITAJ NESPOSOBNI UHLJEBI KOJI RADE U GSC-u!

Uskoro mu je odgovorio županijski pročelnik za kulturu i sport Varij Jurešić: Obzirom da mi nemamo Bandića da pojede snijeg, očigledno ćeš morati razgovarati s direktorom GSC-a i objasnit mu kako ti to možeš učiniti da ova količina snijega nestane unutar nekoliko sati koliko je bilo na raspolaganju za čišćenje snijega. Prije par godina se skijalište nije ni otvaralo dva dana nakon što padne snijeg jer je toliko trajala priprema skijališta.

U raspravu se uključio i načelnik Fužina David Bregovac: Samo za info, dok snijeg pada ceste se samo probijaju, 24h poslije padalina ceste i javne površine se moraju dovesti u stanje relativne funkcionalnosti jer pitanje je koje su mogućnosti za odlaganje viška snijega sa cesta i parkinga.

Cijelu raspravu možete pročitati na:

Tko je odgovoran za nepočišćeni parking na Platku?
Previous articlePrometna nesreća na Diračju
Next articlePolicija spriječila pokušaj samoubojstva skokom s 2. kata u Ulici Ivana Luppisa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here