Home Sport Više od 300 volontera EP u plivanju na jednoj fotografiji

Više od 300 volontera EP u plivanju na jednoj fotografiji

1437
0

U novom kompleksu Bazena Kantrida na kojem će se održati 12. EP u plivanju u kratkim bazenima od 11. do 14. prosinca upriličeno je snimanje zajedničke fotografije svih volontera i djece koja će sudjelovati na svečanom otvorenju.

Jedna od vrijednih karakteristika EP-a u plivanju u Rijeci jest svakako da je prema primjerima dobre prakse zemalja Europe i svijeta u organizaciji sportskih manifestacija ovih razmjera i važnosti, po prvi puta na jednom događaju u Rijeci angažirano 350 volontera, većinom s područja Rijeke i Primorsko-goranske županije.

Podsjetimo, Prvenstvo zahtjeva pomoć volontera za 15 različitih opisa poslova na kojima će biti angažirani u više smjena, ali će za svoje sudjelovanje biti i nagrađen,  ne samo iskustvom u organizaciji velikih sportskih manifestacija od samog početka do zatvaranja te stjecanjem novih vještina, znanja i prijatelja, već i velikim volonterskim partijem, službenom odjećom prvenstva, besplatnim gradskim prijevozom, zahvalnicom i različitim promotivnim materijalima.

Sa željom za sudjelovanjem u najvećoj sportskoj manifestaciji koju je Rijeka ikad vidjela, prijavili su se i poznati sportaši poput Sandra Gulje trofejnog riječkog boćara, bivši plivači i treneri Damir Živković i Ferdinad Hitrec, sportska obitelj Smilović – plivač Leo Cuculić, mama i bivša plivačica Barbara Smilović te nono Livio Smilović, bivše plivačice Gabrijela Vuković, Renata Rilov, Daniela Martinich, Astrid Kalinić, Branka Polić, Marinka Pirija Ružić, Davorka Gregorović, Tamara Laškarin, Ivana Nikolić i mnogi ljubitelji sporta, željni novih iskustava.

Riječki sportski savez u suradnji s Udrugom za razvoj civilnog društva SMART angažiran je na organizaciji i kreiranju volonterskog programa Europskog prvenstva u plivanju. (rijeka.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here